iPhone 12 Pro alınır mı?

Garanti yurt dışı cihaz 11'ler zaten 8-9k bandında ayrıca pil sağlığı düşük ve içi açılmış işe paranız çöpe gitcektir bence almayın alternatif çözümler bakin.

Yani telefon kayıtlı bile değil, pili de bayağı düşmüş. Bunlar sana ne kadar sorun teşkil eder orasını bilemeyeceğim artık.

Ayrıca, takas yerine elindeki parçaları tek tek satarsan biraz daha pahalıya gidebilir diye düşünüyorum. Acelen var mı, takas yapmakta kararlı mısın?

Yani telefon kayıtlı bile değil, pili de bayağı düşmüş. Bunlar sana ne kadar sorun teşkil eder orasını bilemeyeceğim artık.

Ayrıca, takas yerine elindeki parçaları tek tek satarsan biraz daha pahalıya gidebilir diye düşünüyorum. Acelen var mı, takas yapmakta kararlı mısın?

Boşuna uğraşmak istemiyorum tek tek satmaya başka ne telefon önerirsiniz

Hangi telefon önerirsiniz

Garanti yurt dışı cihaz 11'ler zaten 8-9k bandında ayrıca pil sağlığı düşük ve içi açılmış işe paranız çöpe gitcektir bence almayın alternatif çözümler bakin.

Hangi telefon önerirsiniz

O zaman alınmaz üç dört ay sonra kapanacak bir cihaz için değmez bence sistemini satıp iPhone 11 alabilirsin TR

11 ayı varmış ondan sonra açtırmıyor muyum?

Xiaomi Samsung bandında güzel telefonlar var mesela Xiaomi'nin T serisi veya Samsung istersen S20 Plus önerebilirim.

Boşuna uğraşmak istemiyorum tek tek satmaya başka ne telefon önerirsiniz.

Hangi telefon önerirsiniz.

Hangi telefon önerirsiniz.

11 ayı varmış ondan sonra açtırmıyor muyum?

Hocam iPhone istiyorsunuz 13 modelini öneririm Samsung olarak da S23 modeline bakabilirsin aman o attığın yerden alma pil sağlığı falan bayağı sıkıntı değmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı