iPhone 12 Pro alınır mı?

zetyw

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Birkaç gündür araştırıyorum. Bütçem çok yok. Telefonda yaptığım şeyler asla oyun oynamıyorum; çok yorucu şeyler yapmıyorum, sosyal medya ve dosyalarla ilgileniyorum. Benim için sadece kamerası ve uzun kullanım sağlasın. iPhone 12 Pro düşünüyorum, Pro modeli hariç düz istemiyorum. 11 de olmaz ama 13 de çok pahalı geliyor, bütçemi aşıyor. iPhone 12 Pro beni kaç yıl götürür, kaç yıl rahat bir şekilde kullanabilirim? Bilgili arkadaşlar yardım olursa, kullananlar da olur. Yardıma ihtiyacım var.

Herkese iyi günler. Birkaç gündür araştırıyorum. Bütçem çok yok. Telefonda yaptığım şeyler asla oyun oynamıyorum; çok yorucu şeyler yapmıyorum, sosyal medya ve dosyalarla ilgileniyorum. Benim için sadece kamerası ve uzun kullanım sağlasın. iPhone 12 Pro düşünüyorum, Pro modeli hariç düz istemiyorum. 11 de olmaz ama 13 de çok pahalı geliyor, bütçemi aşıyor. iPhone 12 Pro beni kaç yıl götürür, kaç yıl rahat bir şekilde kullanabilirim? Bilgili arkadaşlar yardım olursa, kullananlar da olur. Yardıma ihtiyacım var.

Samsung s serisinden bir cihaz tercih edebilirsin iPhone takıntın yoksa.

Yurt dışımı, 2. elmi alıyorsunuz veya bütçeniz nedir bilmediğimden net bir şey diyemem ama çok uzun süre götürmez muhtemelen. En azından 0 almıyorsanız ve iPhone zorunluysa hiç yoktan iyidir denilebilir. Bütçenizi ve iPhone zorunlu olup olmadığını belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Hocam 12 ve Pro modeli maximum 2 yıl daha götürücektir.

Ben 4 yıl kullanmayı hedefliyordum o kadar götürmezmi yani rahat bir şekilde 4 yıl kullanamaz mıyım?

Yurt dışımı, 2. elmi alıyorsunuz veya bütçeniz nedir bilmediğimden net bir şey diyemem ama çok uzun süre götürmez muhtemelen. En azından 0 almıyorsanız ve iPhone zorunluysa hiç yoktan iyidir denilebilebilir. Bütçenizi ve iPhone zorunlu olup olmadığını belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Yurt içi bütçem bilmiyorum bende ne kadar kısarsam o kadar iyi iPhone almak istiyorum ve gerekirse Pro modelleri uzun kullanım ve performans için iPhone 13 Pro baktım 15k oynuyor arasında.

Samsung s serisinden bir cihaz tercih edebilirsin iPhone takıntın yoksa.

iPhone almak istiyorum sizce uzun götürür mü ya da başka ne tercih etmem gerkiyor uzun kullanım için.

Marka düşkünlüğünüz varsa alınabilir ama bence artık ömrü doldu. O fiyata Android bakmanızı tavsiye ederim.

Sizce hangi model almam gerekiyor iPhone istiyorum ve uzun kullanım.

Bütçe ne kadar? Alinacak cihaz degil. Karantina donemi cikmis bir cihaz.

30 k civarlarında.

Ben 4 yıl kullanmayı hedefliyordum o kadar götürmezmi yani rahat bir şekilde 4 yıl kullanamaz mıyım?

Yurt içi bütçem bilmiyorum bende ne kadar kısarsam o kadar iyi iPhone almak istiyorum ve gerekirse Pro modelleri uzun kullanım ve performans için iPhone 13 Pro baktım 15k oynuyor arasında.

iPhone almak istiyorum sizce uzun götürür mü ya da başka ne tercih etmem gerkiyor uzun kullanım için.

30 k civarlarında.
Size tavsiyem Iphone 16E olacaktır bütçe artarsa.

30 k civarlarında.

iPhone tercih etmek istiyorsan en az 13 Pro almaya çalış bütçeni yükseltip eğer yükseltemem yine de iPhone kullanmak istiyorum dersen 12 Pro al geç ben Samsung s serisinden bir cihaz öneririm daha uzun ömürlü olur.

2. elmi arıyorsunuz? 2. el zorunlu değilse yurt dışı olarak daha iyi başka bir Pro model bulunabilir bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı