xxbelirsizxx Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #11 Elan Morin Tedronai dedi: @xxbelirsizxx uygulamadan ölçüyorsanız bu sıcaklarda normal. Ama dıştan ölçtüğünüz zaman 40 derece ise o işte bir terslik var. Genişletmek için tıkla... Ben dışarıdan ölçtüm ve gerçekten el yakıyordu.
Elan Morin Tedronai dedi: @xxbelirsizxx uygulamadan ölçüyorsanız bu sıcaklarda normal. Ama dıştan ölçtüğünüz zaman 40 derece ise o işte bir terslik var. Genişletmek için tıkla... Ben dışarıdan ölçtüm ve gerçekten el yakıyordu.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 16 Ağustos 2021 #12 xxbelirsizxx dedi: Ben dışarıdan ölçtüm ve gerçekten el yakıyordu. Genişletmek için tıkla... Bir servise gitsin bence o arkadaş. Arka kasa cam mı yoksa metal mi bilmiyorum ama arka kasa ise normal değil, ekran ise hiç normal değil.
xxbelirsizxx dedi: Ben dışarıdan ölçtüm ve gerçekten el yakıyordu. Genişletmek için tıkla... Bir servise gitsin bence o arkadaş. Arka kasa cam mı yoksa metal mi bilmiyorum ama arka kasa ise normal değil, ekran ise hiç normal değil.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 16 Ağustos 2021 #13 xxbelirsizxx dedi: Ben dışarıdan ölçtüm ve gerçekten el yakıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam garipmiş o zaman. Garantisi devam ediyorsa Apple'ın kendi servisine vermeniz daha mantıklı olur. Dışardan ölçünce 40 derece olması çok yüksek.
xxbelirsizxx dedi: Ben dışarıdan ölçtüm ve gerçekten el yakıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam garipmiş o zaman. Garantisi devam ediyorsa Apple'ın kendi servisine vermeniz daha mantıklı olur. Dışardan ölçünce 40 derece olması çok yüksek.