iPhone 12 Pro Max almayı düşünüyorum fakat IP12 artık alınmaz diyenlere çok rastladım. Sizce de gerçekten öyle mi? Benim düşüncem normal kullanımda hala gerçekten iyi bir cihaz.
iPhone 12 Pro Max almayı düşünüyorum fakat IP12 artık alınmaz diyenlere çok rastladım. Sizce de gerçekten öyle mi? Benim düşüncem normal kullanımda hala gerçekten iyi bir cihaz.
iPhone 12 hala guncelleme alan bir cihaz. Gunumuzde hala iş yapar. Tek soru işareti birakabilecek kisim bataryadir. 7 8 saat ekran suresi veriyor ortalamaiPhone 12 Pro Max almayı düşünüyorum fakat IP12 artık alınmaz diyenlere çok rastladım. Sizce de gerçekten öyle mi? Benim düşüncem normal kullanımda hala gerçekten iyi bir cihaz.
22 binFiyata bağlı.
Nereden alacaksiniz ?22 bin
Tanıdıktan.Nereden alacaksiniz ?
Cihazin suan piyasasi 25-27k sizi kazikliyor olabilir.Tanıdıktan.
İş yerindeki bir abiden alacağım. Cihaz gayet temiz.Tanıdık olduğu için ucuzdan veriyor ayrıca cihaz yurt dışı fakat 3 yıllık süresi dolduğu için kullanıma açık.Cihazin suan piyasasi 25-27k sizi kazikliyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.