12 Pro Max'ım var. Bataryasını değiştireceğim, orijinalle mi değiştireyim yoksa iyi bir markanın ucuz bataryasıyla mı değiştireyim diye düşündüm. Arasında bir fark var mı? Olur mu sizce? Birisi 2K birisi 4K.
12 Pro Max'ım var. Bataryasını değiştireceğim, orijinalle mi değiştireyim yoksa iyi bir markanın ucuz bataryasıyla mı değiştireyim diye düşündüm. Arasında bir fark var mı? Olur mu sizce? Birisi 2K birisi 4K.
Hocam zaten sorun da bir şey olduğunu görmememiz... Ne olacağını, ne yaşayacağını kestirmek çok güç... hani kılıfı anlarım, kalemi anlarım, plastik aksesuarı anlarım ama ciddi manada bataryalı kulaklık, saat, telefon bataryası vb. şeylerde muhakkak CE sertifikasına sahip orijinal ürünlerden şaşmamak sağlığınız için önemli. Ama tabii ki can sizin canınız.
Cidden çok iyidir. Real Power 100 lerce taktım. 7 Plus'lar dışında şikayet almadım. Yükseltilmiş bataryalardandır. Kullanıma bağlı ömrü 1-2 yıl arasındadır. Yan sanayilerin arasında bana göre açık ara en iyisi. Ona en yakın olan Rova'dır.