iPhone 12 Pro Max çakma ve orijinal batarya arasında fark var mı?

Deatfield2

Decapat
Daha fazla  
12 Pro Max'ım var. Bataryasını değiştireceğim, orijinalle mi değiştireyim yoksa iyi bir markanın ucuz bataryasıyla mı değiştireyim diye düşündüm. Arasında bir fark var mı? Olur mu sizce? Birisi 2K birisi 4K.

Son düzenleyen: Moderatör:
12 Pro Max'ım var. Bataryasını değiştireceğim, orijinalle mi değiştireyim yoksa iyi bir markanın ucuz bataryasıyla mı değiştireyim diye düşündüm. Arasında bir fark var mı? Olur mu sizce? Birisi 2K birisi 4K.

Yan sanayiler arasında da kalite farkı var. Benim tavsiyem Rova veya Real Power ile değiştirtmen. Bunun dışındakiler cihaz için iyi olmayacaktır.

Hangi marka? Orijinal elbette daha mantıklı ama orijinaliie yakın markalarda mevcut. Bütçe yetiyorsa orijinali taktırın.

Bir gün telefonun çaldı, koydun yanağına, dedin ki "ALO"... Sonra bum... Bir bakmışsın yanağın yok :)
Reis yapan çok bişey olduğunu görmedim.

Hocam orijinal olsun 3 kuruş fazla olsun çakmanın ne olduğu belli olmaz belki elinde patlar orijinal her zaman daha
Kral 4k diyorlar orjineline tabi orjinal en iyiside parasıda çok

Yan sanayiler arasında da kalite farkı var. Benim tavsiyem Rova veya Real Power ile değiştirtmen. Bunun dışındakiler cihaz için iyi olmayacaktır.

Orijinalden farksız mıdır bunlar

Reis yapan çok bişey olduğunu görmedim.
Hocam zaten sorun da bir şey olduğunu görmememiz... Ne olacağını, ne yaşayacağını kestirmek çok güç... hani kılıfı anlarım, kalemi anlarım, plastik aksesuarı anlarım ama ciddi manada bataryalı kulaklık, saat, telefon bataryası vb. şeylerde muhakkak CE sertifikasına sahip orijinal ürünlerden şaşmamak sağlığınız için önemli. Ama tabii ki can sizin canınız.

Orijinalden farksız mıdır bunlar.

Cidden çok iyidir. Real Power 100 lerce taktım. 7 Plus'lar dışında şikayet almadım. Yükseltilmiş bataryalardandır. Kullanıma bağlı ömrü 1-2 yıl arasındadır. Yan sanayilerin arasında bana göre açık ara en iyisi. Ona en yakın olan Rova'dır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı