İPhone 12 Pro Max ön kamera içerisindeki toz nasıl giderilir?

berkayaks

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, iyi günler dilerim. Geçen yıl bir telefoncudan ikinci el iPhone 12 Pro Max almıştım. Telefonu alırken incelememe rağmen ortam ışığından dolayı fark edemediğim şekilde ön kamera toz içindeymiş. Bunu telefoncuya defalarca kez iletmeme rağmen orta yolu bulamadık (üstelik telefonu tamirsiz hatasız olarak almıştım). Daha sonra çok buğulu olduğu için kasım ayında mecburen temizletmek zorunda kaldım. Ancak bunu yapabilecek kişiyi çok zor buldum, aynı zamanda da 1000TL gibi bir ücret ödemiştim. Şimdi yeniden tozlanmaya başlıyor henüz lensin önüne gelmedi ama her an gelebilir. Sormak istediğim şey ise bu sorunu çözmek için alternatif bir yol var mı?

Ekran sökmeden kalıcı çözüm yok diye biliyorum.

Ekran kaldırıldıktan sonra contaların da orjinal contalar ile değişmesi ve düzgün oturtulması gerek. İçeri toz giriyorsa su hayli hayli girer, sakın suya falan sokamayın yada su geçirmezliğine güvenmeyin.

Ekranı tozlardan sudan koruyan filmi yeniden takmamışlar. Ahize kısmından geri giriyor toz. Adam gibi bir telefoncuya götürün.

Ekranı tozlardan sudan koruyan filmi yeniden takmamışlar. Ahize kısmından geri giriyor toz. Adam gibi bir telefoncuya götürün.

Birçok telefoncuya sordum ama iPhone ön camları çok hassas olduğu için kimse cesaret edememişti. O yüzden ilk bulduğum yerde yaptırmıştım. Ayrıca bir önceki yanıtta bahsedilen contalarla bu bahsettiğiniz koruyucu film farklı şeyler mi? Kesin olarak hangisinden dolayıdır?

Conta olarak kastettiğim şey onlar, aynı şey yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…