iPhone 12 Pro Max şarj gözükmüyor

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şarj ediyorum, %92 mesela 10 dakika tutuyorum ve hala %92 yeniden başlatıyorum %96 oluyor bu cihazdaki sorun tam olarak nedir ve nasıl çözebilirim?

Evet hocam fakat bugüne kadar öyle bir sorun yoktu 1 hafta geçti cihazı alalı, gayet iyiydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam model sizinki ile birebir aynı. Ben bundan şüpheleniyorum. Cihazı 2. el almışsınız zaten.

Son düzenleme:

Hocam aldığım şahıs tanıdık paranın yarısını nakit verdim yarısını ay sonu verecektim zaten, daha vermedim. Sorun şu ki, açılıp kapanma sorunu falan yok sadece şarj oluyor ama ama %95 iken taksam bile 10 dakika sonra yine öyle, ben elle aç kapa yapınca sorun düzeliyor.

Arkadaşlar şarj ediyorum, %92 mesela 10 dakika tutuyorum ve hala %92 yeniden başlatıyorum %96 oluyor bu cihazdaki sorun tam olarak nedir ve nasıl çözebilirim?
Yazılımsal bir problem bu sanırım. Şarj göstergesi doğru gösteremiyor. Bende de var.

Yazılımsal bir problem bu sanırım. Şarj göstergesi doğru gösteremiyor. Bende de var.

Yeni güncelleme ile birlikte mi oldu hocam? Eğer aynı sorun sizde de oluyorsa problem yok.

iOS 17 ile birlikte düzelir umarım.

Yeni güncelleme ile birlikte mi oldu hocam? Eğer aynı sorun sizde de oluyorsa problem yok.

iOS 17 ile birlikte düzelir umarım.
Hayır iOS 16 geldi geleli böyle. Arada yanlış gösteriyor. Telefonu şarjdan çekip biraz beklerseniz de düzeliyor ama gerek yok. Normal kullanın.
Hangi sürümdesin?

Bunu sadece bende var sanırdım batarya yüzünden de, öyle değilmiş.

16.6.1 hocam fakat 16.6 kullanırken sorun yoktu, sorun aynı değil mi? Şarj edince ilerlemiyor fakat aç kapa yapınca düzeliyor, doğru anladıysam adamın parasını vereyim ay sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…