iPhone 12 Pro Max şarj gözükmüyor

16.6.1 hocam fakat 16.6 kullanırken sorun yoktu, sorun aynı değil mi? Şarj edince ilerlemiyor fakat aç kapa yapınca düzeliyor, doğru anladıysam adamın parasını vereyim ay sonu
Evet öyle. Ekrandaki şarj barının ve yazısının da farklı olduğunu farkedebilirsin.

Evet öyle. Ekrandaki şarj barının ve yazısının da farklı olduğunu fark edebilirsin.

Onu fark etmedim ama kullanırken şarj gidiyor fakat ederken şarj gelmiyor aç kapa yapana kadar bu aniden oldu bir sorun mu yoksa iOS 17 ile giderilir mi bilmiyorum?

Onu fark etmedim ama kullanırken şarj gidiyor fakat ederken şarj gelmiyor aç kapa yapana kadar bu aniden oldu bir sorun mu yoksa iOS 17 ile giderilir mi bilmiyorum?
Bekleyin olmazsa bir çaresine bakarsınız. Bende de var ama pek takmadım.

Şu anda tanıtım yapılıyor. iPhone 15 ile çıkacağını hesaba katarsak ve internetteki bilgilere göre 18 Eylül'de.

Bende sorun bir anda olmadi ama guncellemeden daha sonra oldu hocam. 3 aylik maasimi verdim bozuksa yasayamam bu aciyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…