iPhone 12 Pro Max vs iPhone 13

metraZW

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Operatörü
Merhaba, bu ikisi arasında kaldım. 2025'te iPhone 12 Pro Max almak mantıklı mı? Yoksa güncellik açısından 13 mü alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu ikisi arasında kaldım. 2025'te iPhone 12 Pro Max almak mantıklı mı? Yoksa güncellik açısından 13 mü alınmalı?

Fiyatları nedir telefonların illahi Apple lazım yoksa Samsung'da olur mu?

Android'den iOSa geçmeyin Android'de kalın iOS bana kafayı yedirtiyor hiç alışamadım her şey kısıtlanmış durumda.

Başka önerme yapmadan ikisi hakkında söyleyeceğim var. İP12 çıktığı zamanda çok tutmayan bir modeldi. Hatta 12 mini falan çıktı o aralar piyasaya. Daha 2-3 yıl önce bile piyasası olmayan bir telefonu 2025 yılında alıp daha sonra satmaya çalıştığınızda zor gider açıkası. iPhone 13 hala rahat piyasası var ve satılıyor. Hatta insanlar 14 ile kasa farkı dışında fazla bir farkı olmadığı için 13 tercih ediyor hala. 12 Pro Max'ı satarken zor satarsın.

12 Pro Max 120 Hz olsa 12 Pro Max derdim ama 60 Hz o yüzden pek farkı olmaz 13 daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…