iPhone 12 Pro Max'tan 15'e geçilir mi?

fggsendromu

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şu an 12 Pro Max kullanıyorum. 15 geçmek mantıklı mı kamera bakımından ve güncellik tarafından? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden bakarsan bak mantıklı. Bu konuyu açtığına göre bütçende yeterli. Ekran çözünürlüğü konusunda İphone 12 Pro max daha iyi ama ekranı daha büyük olduğu için normaldir. Diğer türlü Şarj girişi kamera Yazılım konusunda İphone 15 daha iyi. Dynamic İsland'ı söylemiyorum bile

Nereden bakarsan bak mantıklı. Bu konuyu açtığına göre bütçende yeterli. Ekran çözünürlüğü konusunda İphone 12 Pro max daha iyi ama ekranı daha büyük olduğu için normaldir. Diğer türlü Şarj girişi kamera Yazılım konusunda İphone 15 daha iyi. Dynamic İsland'ı söylemiyorum bile
peki pili 88 14 pro max mi sıfır 15 mi :D

Sıfır 15 al gitsin hocam ele oturan güzel cihaz 2 kuzenime de aldırdım memnunlar 60Hz farkı yaşarsın ufaktan ama senin için problem olmaz.

14pm + ileride orijinal pil değişimi.
Hocamın dediğide mantıklı eğer küçük ekranlı ele oturan cihaz ve yeni sıfır olsun kafam rahat olsun kafasında değilseniz 14pm alınır ilerdede pil değişimi yapılır kafanız rahat olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı