iPhone 12 Pro vs iPhone 13

babalartahliye

Hectopat
Akşam mağazadan iPhone 12 Pro veya iPhone 13 alacağım hangisini önerirsiniz genellikle sosyal medyada takılıyorum Instagram TikTok gibi fotoğraf çekiyorum oyun az oynuyorum telefonda.

Hocam daha yüksek modeller için söylesen atıyorum 14 pro mu yoksa 15 mi diye bi düşüğünün prosunu tercih etmeyi düşünebilirdim ben olsam. Ama 12 pro mu 13 mü diyince 13 derim. 13 12ye göre daha uzun süre götürecektir seni diye düşünüyorum.

Akşam mağazadan iPhone 12 Pro veya iPhone 13 alacağım hangisini önerirsiniz genellikle sosyal medyada takılıyorum Instagram TikTok gibi fotoğraf çekiyorum oyun az oynuyorum telefonda.

Özellikle kamerada yüksek kaliteli fotoğraf çekebilme (Pro RAW,) ve telefoto kameraya yani kayıpsız Zoom yapabilme özelliğine sahip olması ile 12 Pro, 13'ten üstün bir cihaz. Gece modunda portre çekebilmesi, LiDAR sensörü olması ve 6 GB RAM ile geliyor (13'te 4 GB RAM) olması da 13'e göre büyük artılarıdır sizin de işinize yarar diye düşünüyorum. Paslanmaz çelik kasa ile gelmesi de yine premium hissiyatı veriyor.
13'ün daha kısa çentik, sinematik mod ve 1 yıl daha yeni işlemci dışında artısı yok. İkisi arasından alacaksam 12 Pro seçerdim.
O paralara Samsung S serisi almanız en iyisi olur iOS şart değilse.

İlla bu ikisi arasından seçim yapılacaksa performans ve güncelleme(1tane fazladan) için iPhone 13. Daha premium hissiyat, RAM ve kamera için 12 Pro. Önceliklerinize göre alın derim.

iPhone12 sıfırı yoktu iPhone 13 sıfır aldım konuya yanıt veren herkese teşekkür ediyorum. Şu anda her şey gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…