iPhone 12 Pro vs iPhone 13

Sağolun hocam araştıracağım 12 proda sinematik varmı?

Sağolun hocam araştıracağım 12 proda sinematik varmı?
Sinematik mod 13’te var hocam ama inanın ki kullanacağınız bir şey değil. Kısa film çekimi gibi işlerle uğraşmıyorsanız çok gereksiz bir özellik.
Apple maalesef yeniliğe açık bir marka olmadığı için yazılımla iPhone X’e bile ekleyebileceği özelliği sadece 13 serisinden itibaren sunuyor.

Peki hocam sağolun

13 iyidir hocam ikisini de kullandım 13 çok daha güzel geldi bana. Bir kere 12 Pro'da aşırı fazla ısınma oluyordu pil olarakta 13 daha iyi.

13 iyidir hocam ikisini de kullandım 13 çok daha güzel geldi bana. Bir kere 12 Pro'da aşırı fazla ısınma oluyordu pil olarakta 13 daha iyi.

Ben iPhone 13’ten 14 Pro Max’e geçtim bir kere kasa kalitesi farkı direkt fark ettirdi. 13’ün alüminyum kasası ben ne kullanıyormuşum be dedirtti bana.

Ben iPhone 13’ten 14 Pro Max’e geçtim bir kere kasa kalitesi farkı direkt fark ettirdi. 13’ün alüminyum kasası ben ne kullanıyormuşum be dedirtti bana.
Her şey kasa kalitesi değil hocam 13'ün bariz üstün olduğu konular var. Sırf 1 yıl güncelleme için bile 13 tercih edilir.

Hocam ben telefonu alırsan 7-8 sene bariz kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…