iPhone 12 Pro vs PC

İlla birşey almak zorunda değilsin parayı dolara çevir bir kenarda dursun veya illa birşey almam gerekiyor diyorsan pc al telefonun da bilgisayarında gayet iyi

İlla birşey almak zorunda değilsin parayı dolara çevir bir kenarda dursun veya illa birşey almam gerekiyor diyorsan pc al telefonun da bilgisayarında gayet iyi
üniversitede 5 lira bile çok lazım oluyk

Ama 40 k

33.000 TL fiyatı var. S21 ve düz S22 çok zamlandi, bu hâlâ aynı fiyatta ve yurt dışında 14 Pro Max'den pahalı zaten. Samsung, TR'ye özel fiyatlandirma yapıyor.

üniversitede 5 lira bile çok lazım oluyk
Hm ben biraz daha düşüneyim iPhone um hiç olmadı sırf görünüş için istiyorum

AA e güzel

AA e güzel
agam gösteriş için alıyorsan zaten aldıktan sonra hevesin kaçar pişmanlık yapar bence bir telefona o kadar para verilmez oyun mu oynayacaksın pc al foto kamerasımı lazım professionel kamera al 6k boşa para dökme böyle telefonlara

AA e güzel
Dediğim gibi, herhsngi bir teknoloji mağazasında git ve S22 Ultra'yi dene. Onun verdiği prestiji hiçbir model vermeyecek. Kamera ve ekran tarafında da iPhone'un S23'e rakip olacak telefonu cikartilsa da hâlâ S22U'yu gecemediler.

O zaman ben kararımı verdim hem s22 ultra alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…