IC3PEAK Centipat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 34 6 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar iyi günler günlük kullanım için bir telefon bakıyorum bütçe önemli değil sadece WhatsApp instragram kullanıyorum teknolojik açıdan Samsung önde geliyor sanırım ama tasarımı hoşuma gitmiyor siz hangisini tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar iyi günler günlük kullanım için bir telefon bakıyorum bütçe önemli değil sadece WhatsApp instragram kullanıyorum teknolojik açıdan Samsung önde geliyor sanırım ama tasarımı hoşuma gitmiyor siz hangisini tavsiye edersiniz?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #2 Iphone 12 serisi daha iyi cihazlar. S20 serisi, 11 serisinin rakibi. Günlük kullanım için bu kadar pahalı cihaza gerek yok.
Iphone 12 serisi daha iyi cihazlar. S20 serisi, 11 serisinin rakibi. Günlük kullanım için bu kadar pahalı cihaza gerek yok.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 7 Ocak 2022 #3 Daha güncel bir tercih olduğu için 12 Pro yerine 13 modeline bakılabilir.