3 341720 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 647 1 Nisan 2023 #1 Merhaba. iPhone 12'de Safari üzerinden video indirme işlemi nasıl yapılır? Ek olarak VPN video indirmeye engel olur mu?
Merhaba. iPhone 12'de Safari üzerinden video indirme işlemi nasıl yapılır? Ek olarak VPN video indirmeye engel olur mu?
K0DX Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 388 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 İndirmeyi destekleyen sitelerden video indirebilirsiniz. İnen video dosyalar uygulaması üzerinden kaydediliyor. Daha sonra uygulamaya girip galeriye kaydetmeniz gerekiyor. VPN dosya indirmeye engel olmaz sadece indirme hızınızı etkiler.
İndirmeyi destekleyen sitelerden video indirebilirsiniz. İnen video dosyalar uygulaması üzerinden kaydediliyor. Daha sonra uygulamaya girip galeriye kaydetmeniz gerekiyor. VPN dosya indirmeye engel olmaz sadece indirme hızınızı etkiler.
3 341720 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 647 1 Nisan 2023 #3 Önerebileceğiniz site var mı ben baktığımda youtube ve ınstagram vıdeo ındır dıye cıkıyor ama ben çok daha farklı sitelerden indirme yapmak istiyorum
Önerebileceğiniz site var mı ben baktığımda youtube ve ınstagram vıdeo ındır dıye cıkıyor ama ben çok daha farklı sitelerden indirme yapmak istiyorum
K0DX Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 388 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #4 Hangi siteler mesela? Online video indirme siteleri sosyal medya siteleri haricindeki diğer platformlardan pek sağlıklı video indirmiyor maalesef.
Hangi siteler mesela? Online video indirme siteleri sosyal medya siteleri haricindeki diğer platformlardan pek sağlıklı video indirmiyor maalesef.