iPhone 12 şarjı 5 dakika içinde yüzde 80'e düşüyor

keremremrem

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şarjım yüzde 80'den yüzde 100'e beş dakikada çıkıyor ve beş dakika kadar kısa bir sürede tekrar düşüyor. Cihaz Amerika'dan geldi her yolu denedim ama bir sonuca ulaşamadım. Pil sağlığı falan da 100 ona rağmen bir türlü düzelmedi. Var mıdır bir hal çaresi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryayı kalibre et. İnternette yazıyor nasıl yapıldığı iPhone batarya kalibrasyonu diyerek bulabilirsin.

Bir web sitesinden bulduğum adımlar bu şekilde.

Özellikle yurt dışından gelmiş cihazlarda cihazın yenilenmiş olma ihtimali çok yüksek, öyle ki sıfır diye bile kutulayıp satılanları gördük pek çok Video'da. Muhtemelen yan sanayi bir batarya var ve cihaz batarya sağlığını %100 görüyor.

Apple'dan aldıysa öyle bir durum olmaz. Başka yerden aldıysan ayarlardan genel ve hakkında kısmına girerek telefonun model numarasının ilk harfine bakabilirsin. "M" ile başlıyorsa sıfır telefon.

Bunu deneyeceğim

Apple'dan aldıysa öyle bir durum olmaz. Başka yerden aldıysan ayarlardan genel ve hakkında kısmına girerek telefonun model numarasının ilk harfine bakabilirsin. "M" ile başlıyorsa sıfır telefon.
Cihazın 0 olduğundan eminim hatta m harfi ile başlıyor ve apple destek ile de görüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…