iPhone 12 şarjı çok hızlı bitiyor

Ywgizefe

Decapat
Daha fazla  
Hepinize merhaba, yaklaşık 2 yıl önce iPhone 12 aldım pil sağlığım 95 olmasına rağmen çok hızlı bir şekilde şarjım bitiyor ve bu sorun neden kaynaklandığını bulamadım.
Şarjda telefona bakmam 20 ile 80 arası şarj ederim ve tak çıkar yapmam yani düzgün kullanıyorum.
Bunlara rağmen çok hızlı bir şekilde pil bitiyor bundan dolayı bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum en fazla kaç mAh bir batarya alabilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Hepinize merhaba, yaklaşık 1 yıl önce iPhone 12 aldım pil sağlığım 95 olmasına rağmen çok hızlı bir şekilde şarjım bitiyor. R bu sorun neden kaynaklandığını bulamadım.
Şarjda telefona bakmam 20 ile 80 arası şarj ederim ve tak çıkar yapmam yani düzgün kullanıyorum.
Bunlara rağmen çok hızlı bir şekilde pil bitiyor bundan dolayı bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum en fazla kaç mAh bir batarya alabilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim.
İstersen pil sağlığı 100 bir batarya tak değişim olmaz. Pil sağlığı 100 iphone 13 6 saati aşmıyor. 100 den 1 e

Bir yılda %95'e düşürmek de başarı :D Çok fazla arka plan uygulaması çalıştırıyor olabilirsin ya da telefonunda virüs olabilir.

Yanlış yazmışım 2 yıl olacak.

Arka plan uygulamaları nasıl kapatılır?
Iphone da uygulamalar genelde arka planda çalışmaz en azından çoğu uygulama. VPN uygulaması kullanıyorsan onu kapatabilirsin.

Ama bence senin telefonunda bir sorun yok. Herkes'de seninle aynı sürelerde batarya bitiyordur. Kaç saat gidiyor yazarsan iphone 12 ya da yakın bir sürüm kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar.

Yok eğer gerçekten hızlı bitiyorsa telefonunda virüs olması seçeneğini göz önüne alabilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı