E ESY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 1.397 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #1 İyi günler, başlıkta belirttiğim gibi telefonumu içerisinden çıkan kablo ile bilgisayar üzerinden şarj ediyorum. Gayet hızlı şarj oluyor zararlı mı bilmediğimden bu konuyu açma gereksinimi duydum, cihazım iPhone 12.
İyi günler, başlıkta belirttiğim gibi telefonumu içerisinden çıkan kablo ile bilgisayar üzerinden şarj ediyorum. Gayet hızlı şarj oluyor zararlı mı bilmediğimden bu konuyu açma gereksinimi duydum, cihazım iPhone 12.
E ESY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 1.397 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #3 156318 dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, arada bir adaptör olmadığı için acaba demiştim. Thunderbolt portunun kaç watt güç sağladığı konusunda bilginiz var mı ?
156318 dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, arada bir adaptör olmadığı için acaba demiştim. Thunderbolt portunun kaç watt güç sağladığı konusunda bilginiz var mı ?