friqer Femtopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #11 atef dedi: Evet bence de 14bekleyebilirim şimdi siz deyince bana da aynı şekilde gösteriş olarak geldi bir üst modele geçmek. Genişletmek için tıkla... İşte bu yüzden beklemek hata. Geçmiş olsun Apple tüm ürünlerine zam geldi.
atef dedi: Evet bence de 14bekleyebilirim şimdi siz deyince bana da aynı şekilde gösteriş olarak geldi bir üst modele geçmek. Genişletmek için tıkla... İşte bu yüzden beklemek hata. Geçmiş olsun Apple tüm ürünlerine zam geldi.
atef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 85 Çözümler 2 9 Mart 2022 #12 friqer dedi: İşte bu yüzden beklemek hata. Geçmiş olsun Apple tüm ürünlerine zam geldi. Genişletmek için tıkla... Yani toplu zam geldiğinden dolayı benim çok fazla zararım olmaz sonuçta iPhone 12'de zamlanır.
friqer dedi: İşte bu yüzden beklemek hata. Geçmiş olsun Apple tüm ürünlerine zam geldi. Genişletmek için tıkla... Yani toplu zam geldiğinden dolayı benim çok fazla zararım olmaz sonuçta iPhone 12'de zamlanır.