iPhone 12 vs iPhone 13 128 GB

En az 14 veya 15 alınması gerektiğini düşünüyorum
Bu yorum bana Iphone'lar hakkında pek bilginiz olmadığı kanısına getirdi yanlış anlaşılmak istememekle beraber. Çünkü 14 ile 13 arasında gözle görülür en ufak fark yok. Tek farkı 1 yıl fazladan güncelleme alacak olması ki IOS için bu aradaki farka değecek bir durum değil.
Bende isterim tabii ama maalesef :)
13'e bütçeyi zorlayın, tabii ki sizin durumunuzu biz bilemeyiz, hayatınızı az bile etkileyecekse 12'de işinizi görür. Ama gerçekten bir miktar zorlarım, çokta sorun olmaz dersen 13'ten başka düz model (15 bile) artık parasına asla değmez.

Merhaba. Aralarında 10.000 TL fiyat farkı var sizce değer mi? 13 bütçemi zorluyor 12 alsam üzer mi?

13'te güzel iyileştirmeler var ancak ya yurt dışı 15 Pro Max veya 15 Pro düşünün ya da 2. el 12 Pro'ya da 12 Pro Max düşünün derim. İlla sıfır ve TR cihazı olacaksa 13 yine iyi olur 12 bugünün koşulunda öldürmez de güldürmez de. 13 nispeten iyi.

Tek farkı 1 yıl fazladan güncelleme alacak olması ki iOS için bu aradaki farka değecek bir durum değil.

Hocam işlemciler de aynı 1 çekirdek GPU fark var 14 ile 13 işlemcisi arasında. Bu 14'ün işlemcisi 13 Pro'nun işlemcisiydi. O yüzden ekstradan 1 sene güncelleme farkı oluşacağını sanmıyorum. 13, 13Pro, 14 bunların hepsinin desteği günü geldiğinde aynı zaman kesilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı