cutlosgio Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #11 Görkem Say dedi: 64 GB bence gunumuz icin yeterli degil artik. Depolamanin yani sira 13 modelinde pil avantaji buyuk. Ikinci elde satarken de aradaki farkin karsiligini alirsiniz. Eger bütçe yetiyorsa 13 oneririm bence aradaki farka deger. Genişletmek için tıkla... Bütçem yetiyor fakat aradaki farkın değip değmeyeceği kafamı karıştırıyor. BerkayZ87 dedi: 200 GB iCloud alınabilir bence. Veya 50 GB. 5 GB hediye ediyor 50'lik alsan 128 GB oluyor zaten neredeyse. Genişletmek için tıkla... Bulut depolamayla uğraşmayı pek sevmiyorum hocam. 128 GB fiyatları arasında 1000 TL'den az fark var, 13 mantıklı duruyor.
Görkem Say dedi: 64 GB bence gunumuz icin yeterli degil artik. Depolamanin yani sira 13 modelinde pil avantaji buyuk. Ikinci elde satarken de aradaki farkin karsiligini alirsiniz. Eger bütçe yetiyorsa 13 oneririm bence aradaki farka deger. Genişletmek için tıkla... Bütçem yetiyor fakat aradaki farkın değip değmeyeceği kafamı karıştırıyor. BerkayZ87 dedi: 200 GB iCloud alınabilir bence. Veya 50 GB. 5 GB hediye ediyor 50'lik alsan 128 GB oluyor zaten neredeyse. Genişletmek için tıkla... Bulut depolamayla uğraşmayı pek sevmiyorum hocam. 128 GB fiyatları arasında 1000 TL'den az fark var, 13 mantıklı duruyor.
M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #12 cutlosgio dedi: Bütçem yetiyor fakat aradaki farkın değip değmeyeceği kafamı karıştırıyor. Bulut depolamayla uğraşmayı pek sevmiyorum hocam. 128 GB fiyatları arasında 1000 TL'den az fark var, 13 mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle 128GB için 20K civarına çıktığın zaman 13 almak en mantıklısı.
cutlosgio dedi: Bütçem yetiyor fakat aradaki farkın değip değmeyeceği kafamı karıştırıyor. Bulut depolamayla uğraşmayı pek sevmiyorum hocam. 128 GB fiyatları arasında 1000 TL'den az fark var, 13 mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle 128GB için 20K civarına çıktığın zaman 13 almak en mantıklısı.