iPhone 12 vs iPhone 13

kadirr31

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 8400f RX5700XT
iPhone 12 alacağım, param ona yetiyor ama biriktirirsem 1 aya alabiliyorum. iPhone 13, 37k oldugu için ama şimdi ağustos indirimi oldugu için ya da zamlanabileceği için 12 alacağım gibi gözüküyor. Sizin tavsiyeleriniz nedir, zam gelir mi?

12 mini kullanıyorum çıktığı zamandan beri. Alabiliyorsan 13 al. 2-3 sene boyunca kullanacağım dersen 12 al.

Hayatının en büyük hatası olur şu anda 13 Pro aşağısı alınmaz hadi belki 13 bir de oda belki.

iPhone kullanmıyorum pek bilmiyorum fakat iOS iPhone 13'ün hala güncelleme aldığını duydum, yeni özellikler vs ekleniyormuş.

13 Pro ve üstünü alamıyorsanız iPhone önermiyorum.

iPhone 12 alabilirsiniz. Ayrıca dilimize sahip çıkmamız önemli. Yazdığınız anlaşılmıyor. Biraz dikkat etmenizi tavsiye ederim. Dile sahip çıkmayı da geçtim ne dediğiniz bile zor anlaşılıyor.

Son düzenleme:
13'ten aşağı almamaya bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ikisi arasindan kesinlikle 13; pil, panel ve performans yonunden ustun bir cihaz.

iPhone 13 uzun süreli olmaz. O fiyatta Android'ler çok daha iyidir. Eğer iOS şartınız varsa 13 almanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…