Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.273 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #11 kuanbey dedi: Bilgisayar ancak dediğiniz model alınmaz. Genişletmek için tıkla... Niye böyle düşündünüz?
kuanbey dedi: Bilgisayar ancak dediğiniz model alınmaz. Genişletmek için tıkla... Niye böyle düşündünüz?
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 8 Haziran 2021 #12 Bilgisayar alın telefon acil değilmiş zaten.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 8 Haziran 2021 #13 Zenvoy dedi: Niye böyle düşündünüz? Genişletmek için tıkla... GL<GP<GE<GS<GT kalite sıralaması olarak.
Zenvoy dedi: Niye böyle düşündünüz? Genişletmek için tıkla... GL<GP<GE<GS<GT kalite sıralaması olarak.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #14 Zenvoy dedi: Doğru diyorsunuz da bende öyle düşünüyordum ama telefona da heves ettim o yüzden sordum başkalarının fikirlerini almak için. Genişletmek için tıkla... Hocam sırayla almasalar düşünürdük. Ama sonuçta onu da alacaklarmış. Yaz tatili mobilde geçirilmez hele de iPhone bu konuda daha düşük benim gözümde. Örneğin PSP emülatör veya gamecube emülatör iPhone da yok. Bu da sıkılmanıza neden olur.
Zenvoy dedi: Doğru diyorsunuz da bende öyle düşünüyordum ama telefona da heves ettim o yüzden sordum başkalarının fikirlerini almak için. Genişletmek için tıkla... Hocam sırayla almasalar düşünürdük. Ama sonuçta onu da alacaklarmış. Yaz tatili mobilde geçirilmez hele de iPhone bu konuda daha düşük benim gözümde. Örneğin PSP emülatör veya gamecube emülatör iPhone da yok. Bu da sıkılmanıza neden olur.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 8 Haziran 2021 #15 Zenvoy dedi: Niye böyle düşündünüz? Genişletmek için tıkla... GIGABYTE'ın Laptopları çok başarılı onlara bakabilirsiniz tavsiyem. GPU CPU MSI'a göre daha iyi.
Zenvoy dedi: Niye böyle düşündünüz? Genişletmek için tıkla... GIGABYTE'ın Laptopları çok başarılı onlara bakabilirsiniz tavsiyem. GPU CPU MSI'a göre daha iyi.
Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.273 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #16 kuanbey dedi: GIGABYTE'ın Laptopları çok başarılı onlara bakabilirsiniz tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Msi veya asus düşünüyorum şuanlık.
kuanbey dedi: GIGABYTE'ın Laptopları çok başarılı onlara bakabilirsiniz tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Msi veya asus düşünüyorum şuanlık.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 8 Haziran 2021 #17 Zenvoy dedi: Msi veya asus düşünüyorum şuanlık. Genişletmek için tıkla... Buyrun buda asus alternatifi Asus
Zenvoy dedi: Msi veya asus düşünüyorum şuanlık. Genişletmek için tıkla... Buyrun buda asus alternatifi Asus