iPhone 12 vs S22

Selefkos Nikator

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-13420H, RTX4050 6GB VRAM, 16GB DDR5 5200 Mhz Ram, 512 GB M.2 SSD, Lenovo LOQ 15IRH8. AULA F87 Greywood V4, Razer Blackshark V2 X , VXE R1 Pro.
Arkadaşlar Teknosa'da değiş tokuş kampanyası varmış. 7 Plus'ı verince ekstra 3bin TL daha indirim yapıyor ve iPhone 12 23 bin TL'ye denk geliyor. Sizce iPhone 12 mi yoksa S22 mi tercih edilmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Teknosa'da değiş tokuş kampanyası varmış. 7 Plus'ı verince ekstra 3bin TL daha indirim yapıyor ve iPhone 12 23 bin TL'ye denk geliyor. Sizce iPhone 12 mi yoksa S22 mi tercih edilmeli?

Kalite istiyorsan
2 ay sonra kasmasın
Kamerası güzel olsun diyorsan
Premiumun kendisi olan iPhone 12.

Zamanında en iyi 2-3 saat şarj veren S6 Edge kullandığım için ben olsam S22 alırdım ama sizin için bu batarya performansına alışmanız aynı mı olur bilmiyorum. Ben genellikle telefonda kamera önemserim ve iPhone 12 kamera konusunda asla bir S22 etmez. Şu ki S21 bile kamera konusunda genellikle iPhone 13'ten daha iyi. Kamerayı bir kenara atalım iPhone cihazlarının işlemcilerinin saf gücü gerçekten bayağı üst. Belki bu bir tık açıdan iPhone cihazların, özellikle 3-4 yıl öncekileri, üstün kılar. Şimdi kendi açımdan konuşacaksam ben gidip 60 Hz olan cihaz almam. Rahatsız olmam ama S22'de 120 Hz olan akıcılığı 60 Hz olan iPhone 12'den alamam. Kamera için başlı başına S22 derim. Performans konusunda ise tam aksine iPhone 12 derim. S22 serisinin işlemcilerinden hayır görmezsin. Tamamen senin ne istediğine bağlı. Yeteri düzeyde kamera performansı olsun, bataryası iyi gitsin, daha stabil işlemci performansı versin diyorsan iPhone 12 al.

O kadar kötü mü ya S22 serisinin işlemcileri, Cidden günlük kullanımda çok fazla mı ısınıyor, 1-2 saat oyun oynamayı kurtarmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…