iPhone 12 vs S23

Risk al bence S23 Ultra al.

IMEI çak S23Ultra'yı seç derim.

Konuda Geekbench 6 skoru atip A14, 8 Gen 2'den daha guclu diyenler olmus fakat o baz aldiginiz Geekbench 6, SPEC'i ellemiyor bile, skorlar nerdeyse yalan gibi, GB 5 gibi butun cekirdekleri teker teker %100 yuke sokmak yerine butun cekirdekleri ayni anda calistirip daha az yuke sokuyor. Editorlerin baz aldigi Geekbench 5'e bakin, 8 Gen 2 5200 MC alirken, A16 5600 MC aliyor, A14 ise 4300 MC almis. GPU'ya deginmiyorum bile, 8 Gen 2 %90 daha guclu bu modulde. Ayrica coklu cekirdek, tekli cekirdekliden daha onemlidir.

Tartismaya kapali bir bicimde S23.

IMEI kayıt ücreti S23 ile aynı gibi. kolay bir yolu varsa da bilmiyorum.

Geekbench'in iOS cihazlarda gereksiz fazla puan verdiğini bilmiyorsun sanırım. 3D Mark fizik testlerinde suratına tükürür S23. Her türlü S23 alır, telefona yatırım yapmak sığca bir şey bence. Gerek yok. S23 alırdım, premiumu hissede hissede kullanırdım.

Geekbench 6'nın iOS cihazlarda gereksiz fazla puan verdiğini sallıyorsun sanırım? Nereden çıkardın bu durumu?

Geekbench 6'nın iOS cihazlarda gereksiz fazla puan verdiğini sallıyorsun sanırım? Nereden çıkardın bu durumu?
8 Gen 2 ciktiginda 14 Pro’lara 900 puan eklediler. Geekbench 5’te 16W yakip, A17’yi gecen 8 Gen 4, Geekbench 6’da 11W yakip A17’nin gerisinde kaliyor. D9300 gibi SoC’lar icin de benzer durum gecerli. Geekbench 6 su gibi, SPEC ve sistem kutuphanelerini kullanmiyor. Umarim ikna olmussunuzdur.

Rakip bile değiller, S23.

Iphone 12 eskidi artık.tabi ki s23.hatta s24 yerine s23 al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…