iPhone 12 vs S24

iPhone 12'yi S24 ile takas etmeyi düşünene hak veririm ama S24'ü iPhone 12'ye takas etmek isteyeni bilemiyorum.

Model yükseltmeyi düşünüyorsunuz fakat 2025'te iPhone 12'nin şu anki değerini koruyabileceğini düşünmüyorum.

S24 ya da S24+ almayı düşünüyorum da.
+ varken düzüne bakma bile, aralarında fark olarak sadece boyuttan fazlası var.

Bu arada 3 nesil önceki Iphone ile takası mantıklı gören arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum .

+ Varken düzüne bakma bile, aralarında fark olarak sadece boyuttan fazlası var.

Bu arada 3 nesil önceki iPhone ile takası mantıklı gören arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum .

Bende Plus tarafındayım vakat bu zamana kadar hep büyük incte telefon kullandım belki normal boyutlarda olan bir telefona geçebilirim. Düz ile arasında benim bildiğim işlemci farkı var en uç diyebileceğim başka göze batan bir fark var mıdır?

Mantıksız bir hareket olur minimum 13 tavsiyem 14 gibi bir cihazla değiştirmeniz ama aradaki Hz farkından dolayı gözünüz rahatsız olabilir.

Hayır, işlemcileri aynı. Depolamaları farklı, RAM farkı var, ekran boyut ve pil farkları var, şarj hız desteği farkları var, ekran çözünürlük farkları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…