iPhone 12 vs Samsung Galaxy Z Flip 3

İşte burada benim bahsettiğime denk geliyoruz, aciliyeti varsa ve bütçe yoksa neden küçük bir şey alınıp sonra daha iyisi alınmasın vs. tabii zevkler ve renkler meselesi giriyor burada da, düşüncenize saygı duymakla beraber.

Tabii ki bende sizin düşünceniz saygı duyuyorum ama adam uğraşmak istemeyebilir veya o kötü telefon da sonuçta az da olsa ek masraf olacak ek masraf istemeyebilir.

Hocam farklılık istiyorsanız Z Flip3 almanızı şiddetle tavsiye ederim. Tek dezavantajı eğer var ise ekranının dayanıksız olduğunu duymuştum, yanlışım varsa affola. Yok ben her yıl aynı telefonu çıkartan markadan kendimi garantiye almak isterim derseniz de iPhone 12 derim. Karşılaştıracak olursak kamera olarak iPhone 12 iyidir eğer kamera odaklı alacaksanız. Performans odaklı alacaksanız kesinlikle ama kesinlikle Z Flip3 derim, keza içerisinde Snapdragon 888 gibi mükemmel bir işlemci bulunuyor. Batarya odaklı bakıyorsanız yine iPhone 12 derim çünkü optimizasyonu genelde iyi oluyor, ama net bir bilgim yok Apple çoğu zaman bataryada patlıyor (patlamaktan kastım fiziksel patlama değil) uzun vadede. Yerinizde olsaydım Z Flip3 alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı