Jonte Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Wi-Fi tuşu pasif kaldı açılmıyor sizce nedeni nedir bilen varsa yardım edebilir mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 Jonte dedi: Wi-Fi tuşu pasif kaldı açılmıyor sizce nedeni nedir bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatmayı deneyin.
Jonte dedi: Wi-Fi tuşu pasif kaldı açılmıyor sizce nedeni nedir bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatmayı deneyin.
NovaEmirhan Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Yer Türkiye Bolu,Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU // Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 1 Ocak 2025 #3 iOS sürümünüz nedir 16.7 de çıkmıyor arada sırada.
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.269 Çözümler 8 1 Ocak 2025 #4 Jonte dedi: Wi-Fi tuşu pasif kaldı açılmıyor sizce nedeni nedir bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ses açma tuşuna bas bırak, ses kapatma tuşuna bas bırak, Power tuşuna basılı tut ekran kapanıp Apple logosu gelene kadar bas.
Jonte dedi: Wi-Fi tuşu pasif kaldı açılmıyor sizce nedeni nedir bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ses açma tuşuna bas bırak, ses kapatma tuşuna bas bırak, Power tuşuna basılı tut ekran kapanıp Apple logosu gelene kadar bas.
E EmreAkgndz Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Yönetmen 1 Ocak 2025 #5 Jonte dedi: Wi-Fi tuşu pasif kaldı açılmıyor sizce nedeni nedir bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Telefon düştüyse Wifi entegresi bozulmuş olabilir
Jonte dedi: Wi-Fi tuşu pasif kaldı açılmıyor sizce nedeni nedir bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Telefon düştüyse Wifi entegresi bozulmuş olabilir
Jonte Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #6 NovaEmirhan dedi: iOS sürümünüz nedir 16.7 de çıkmıyor arada sırada. Genişletmek için tıkla... 18.1.1 EmreAkgndz dedi: Telefon düştüyse Wi-Fi entegresi bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle tahmin ettim 12 Wi-Fi entegresi fiyatı ne olur değişimi.
NovaEmirhan dedi: iOS sürümünüz nedir 16.7 de çıkmıyor arada sırada. Genişletmek için tıkla... 18.1.1 EmreAkgndz dedi: Telefon düştüyse Wi-Fi entegresi bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle tahmin ettim 12 Wi-Fi entegresi fiyatı ne olur değişimi.
E EmreAkgndz Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Yönetmen 1 Ocak 2025 #7 Jonte dedi: 18.1.1 Bende öyle tahmin ettim 12 Wi-Fi entegresi fiyatı ne olur değişimi. Genişletmek için tıkla... Fiyat konusunda fikrim yok
Jonte dedi: 18.1.1 Bende öyle tahmin ettim 12 Wi-Fi entegresi fiyatı ne olur değişimi. Genişletmek için tıkla... Fiyat konusunda fikrim yok