iPhone 12 yenilenmiş mi alınır 2. el mi?

Yenilenmiş telefon tavsiye etmiyorum. 2.el daha mantıklı olacaktır temizinden bulursanız.

iPhone 12 neden mantıklı bir cihaz değil? 6 ay-1 sene içerisinde iPhone 12 mini modelini almayı düşünüyorum.
Apple cihazlar F/P değil. O fiyatlara daha iyi Samsung'lar var.

Yenilenmiş telefon tavsiye etmiyorum. 2.el daha mantıklı olacaktır temizinden bulursanız.

iPhone 12 neden mantıklı bir cihaz değil? 6 ay-1 sene içerisinde iPhone 12 mini modelini almayı düşünüyorum.
iPhone 12 mini yerine S23+ daha mantıklı o bütçede. İşlemci, batarya, ekran her yönüyle daha iyi.

iPhone 12 alacağım sizce yenilenmiş mi alsam yoksa 2. el mi? Hangisi daha iyi olur?
2.el almanız daha iyi olur. ilk sahibinden ve açılmamış işlem görmemiş olanlarından. Yenilenmiş cihazlar yan sanayi parçalarla değişiyor. Bazen firmaların değişen parçaları söylediği raporda olmayan ama cihazın çok daha farklı yerlerinin değiştiğini öğrenen birçok kişi oluyor. Uzak durmanız taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…