Hellomyquestion Decapat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 307 5 Ağustos 2022 #1 Selam herkese arkadaşlar. Telegram telefoncular grubu üzerinden birisiyle tanıştım Mardin'de telefoncu dükkanı var, Irak'tan iPhone 12 getiriyormuş 10300 TL'ye kapalı kutu. Sizce alınır mı? Bir sıkıntı yaşar mıyım?
Selam herkese arkadaşlar. Telegram telefoncular grubu üzerinden birisiyle tanıştım Mardin'de telefoncu dükkanı var, Irak'tan iPhone 12 getiriyormuş 10300 TL'ye kapalı kutu. Sizce alınır mı? Bir sıkıntı yaşar mıyım?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #2 İyi fiyat. Geçici kayıt ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum. Diğer türlü pasaport kayıt ücreti de 2752 TL. Pasaporta kaydedilen telefon hattının da pasaport kullanıcısı ile aynı kişi olması gerekiyor.
İyi fiyat. Geçici kayıt ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum. Diğer türlü pasaport kayıt ücreti de 2752 TL. Pasaporta kaydedilen telefon hattının da pasaport kullanıcısı ile aynı kişi olması gerekiyor.