iPhone 128 GB ile Samsung 128 GB farkı

qdexz

Decapat
Arkadaşlar önceden 128 Samsung'tan 128 IPhone'a geçtiğimde Samsung'taki güncel depolama alanı sayım iPhone geçince biraz azalmıştı yani şöyle söyleyeyim örnek Samsung X cihazda 128 GB'ta 90GB'ınız dolu ama iPhone (X) cihaza geçince 70GB oluyor tüm verileriniz. Bende eskiden öyle olmuştu iPhone sanırım dosya boyutlarını sıkıştırıyor.
Size sorum şu şu an tekrardan IPhone'den cihazım iPhone 13, iPhone 13 128'ten S22 veya S23 128'e geçmeyi düşünüyorum Samsung'a geçince kapladığım alan fazlalaşır mı tekrardan yoksa aynı şekilde mi olur? Ona göre 128 veya 256 Samsung alacağım.

Geçilmez elinizdeki telefon kamera olarak daha iyi ve işlemci olarak kafa kafaya Samsung ekran yenileme hızı ve güncel olması konusunda daha iyi.
Diğer forumdaki IP13-20FE konusunu incelemeni öneririm, daha iyi falan değil.
Hocam size IPhone'den samsunga geçeyim mi diye sormak güzel okursanız sevinirim hangi depolamayı almalıyım diye sordum.
Eğer bütçen varsa tabii ki 256 olanı al, ancak 256'nın fiyatı da S24'e biraz yakın, yani böyle ufak bir kredi kartı kampanyası ile S24 almak 256 S23 almaktan daha iyi bir seçim olabilir. Tamamen bütçene ve esnekliğine bağlı.

Eğer bütçen varsa tabii ki 256 olanı al, ancak 256'nın fiyatı da S24'e biraz yakın, yani böyle ufak bir kredi kartı kampanyası ile S24 almak 256 S23 almaktan daha iyi bir seçim olabilir. Tamamen bütçene ve esnekliğine bağlı.

Demek istediğimi anlamadınız siz

Dostum IOS'tan geçen ne demek istediğimi anlıyacaktır S24 Ultra kullanıyorum 1 aydır. iPhone X'ten geçtim ama iOS telefonların kameraları cidden bambaşka renk olarak bunu deneyimleyen demek istediğimi anlayacaktır özellikle önkamerada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı