14 alacağına 13 al bir fark yok diyen çok kişi var hocam. Neden bilmiyorum.Evet, Pro Max modelleri de yok ama düz modeli var ilginç şekilde. Yerinde olsam bütçemi zorlayıp 14 almaya çalışırdım.
14 alacağına 13 al bir fark yok diyen çok kişi var hocam. Neden bilmiyorum.Evet, Pro Max modelleri de yok ama düz modeli var ilginç şekilde. Yerinde olsam bütçemi zorlayıp 14 almaya çalışırdım.
14’un 13’e karsi iki avantaji var 1-2 sene daha fazla guncelleme alicak ve 2 gb fazladan rami var14 alacağına 13 al bir fark yok diyen çok kişi var hocam. Neden bilmiyorum.
Yani evet, kağıt üzerinde büyük bir fark yok aralarında. Ama her halükarda daha yeni bir model. RAM'i daha yüksek.14 alacağına 13 al bir fark yok diyen çok kişi var hocam. Neden bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Elimdeki telefonu hem güncellemek hem de iPhone 12'lerdeki radyasyon sorunu sebebiyle iPhone 14'e geçmek istiyorum, sizce bu mantıklı bir hareket mi olur? iPhone 13 almayı düşündüm başta ama hazır para vermişken bir model daha üst olsun diye düşündüm. iPhone 13 128 GB şu anda 38 bin TL, iPhone 14 128 GB 46 bin TL. 14 beni biraz zorlayacak açıkçası ama bilemiyorum sizce farka değer mi?
Teşekkürler.
Kesinlikle iPhone bambaşka bir kalite hocam, eski bir Samsung'cu olarak diyorum bunuBende S23 ile IP 12 arasıdnaydım hocam memnun musunuz?
SE dediğimiz model ekranı iphone 6 gibi küçük diye biliyorum hocam, doğru mu?Mart ayını bekleyip SE 4 alabilirsin. Sızdırılmış özellikleri var zaten internette.
Biraz bahseder misiniz?Düz 14 alınmaz. Fazladan 2 GB RAM opsiyonu olan bir iPhone 13 alıyorsunuz. Apple'ın aklımızla dalga geçtiği modeldir, 8K farka değmez. 2. el 13 Pro'ya geçin. 13 Pro, birçok yönden düz 15'ten bile iyi cihaz. Düz 13 ve 14'ten her yönden iyi. Ya da yurt dışı 16 Pro alın sıfır olarak. En mantıklı olarak yurt dışı almanız olur. Düşünürseniz kayıtsız kullanım şeklini anlatırım.
Biraz bahseder misiniz?
SE dediğimiz model ekranı iPhone 6 gibi küçük diye biliyorum hocam, doğru mu?
Kesinlikle iPhone bambaşka bir kalite hocam, eski bir Samsung'cu olarak diyorum bunu
SE dediğimiz model ekranı iPhone 6 gibi küçük diye biliyorum hocam, doğru mu?
Biraz bahseder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.