iPhone 12'den iPhone 14'e geçmek mantıklı mı?

Evet, Pro Max modelleri de yok ama düz modeli var ilginç şekilde. Yerinde olsam bütçemi zorlayıp 14 almaya çalışırdım.
14 alacağına 13 al bir fark yok diyen çok kişi var hocam. Neden bilmiyorum.

Bende S23 ile IP 12 arasıdnaydım hocam memnun musunuz?

Düz 14 alınmaz. Fazladan 2 GB RAM opsiyonu olan bir iPhone 13 alıyorsunuz. Apple'ın aklımızla dalga geçtiği modeldir, 8K farka değmez. 2. el 13 Pro'ya geçin. 13 Pro, birçok yönden düz 15'ten bile iyi cihaz. Düz 13 ve 14'ten her yönden iyi. Ya da yurt dışı 16 Pro alın sıfır olarak. En mantıklı olarak yurt dışı almanız olur. Düşünürseniz kayıtsız kullanım şeklini anlatırım.

Bende S23 ile IP 12 arasıdnaydım hocam memnun musunuz?
Kesinlikle iPhone bambaşka bir kalite hocam, eski bir Samsung'cu olarak diyorum bunu

Mart ayını bekleyip SE 4 alabilirsin. Sızdırılmış özellikleri var zaten internette.
SE dediğimiz model ekranı iphone 6 gibi küçük diye biliyorum hocam, doğru mu?

Biraz bahseder misiniz?

Biraz bahseder misiniz?

Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2025 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak SIM kartı ona takarak Apple'ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone'unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem.

Kesinlikle iPhone bambaşka bir kalite hocam, eski bir Samsung'cu olarak diyorum bunu

SE dediğimiz model ekranı iPhone 6 gibi küçük diye biliyorum hocam, doğru mu?

Biraz bahseder misiniz?

Anladım hocam bende IP 12 alacak gibiyim şu an herkes iyi diyor 2 yıla satacağım model yükselteceğim çünkü değer kaybı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…