iPhone 12'den S22'ye geçilir mi?

GokhanIsta

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar buna benzer çok başlık var fakat benim için bu konu çok önemli. 1.5 ay önce bir hevesle iPhone 12 aldım fakat gerek arayüzü, gerek 60Hz olması, gerek ekranının bir Samsung ekranı yanında sarımtrak kalması ve Apple ıntelligence özelliklerinin hiçbirisinin IP15 Pro modellerinden altına gelmemesi beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

En dandik Android'de bile hiç yoktan bir Google Gemini varken AI'nin gelmemesi saçma geliyor bana. S22 de yine sıfır kapalı kutu olacak.
Oyun oynamıyorum, sosyal medya, güzel bir kamera, akıcılık ve düzgün bir arayüz benim için önemli. Çünkü S22'den sonra Samsung ekosistemi kurmayı düşünüyorum. Siz S22 tavsiye eder misiniz?

Akşama dek vaktim var ona göre karar vermem gerekiyor. Bataryası biraz sorunlu diye duydum S22'nin fakat iPhone 12'den geçeceğim💀 siz yapın ona göre hesabı. IPhone'den önce 7000MAh'lik bir telefon kullanıyordum, ondan geçince afalladım ama alıştım. S22'nin ekran süresi böyle normal bir kullanımda nasıldır bir fikriniz varsa belirtin.

Tek korkum, her ne kadar S22 12'den büyük batarya sunuyor olsa da iOS da adamakıllı arka planda çalışan uygulama yok. Basit bir sistem. Android'de Google servisleri cart curt derken tonla hizmet arka planda çalışıyor bundan dolayı batarya konusu endişelendiriyor beni. Son olarak, farklı olan sıfır cihaz seçeneğim bir de POCO X6 Pro var fakat o da kameradan ve stabil olmayan arayüzden kaybediyor.

İkinci el olarak ise S20 Ultra, Samsung Note 10 Plus, Realme GT2 Pro ve mi 13 Lite var kafa kafaya. Bütçem daha çıkmıyor ona göre tavsiye verirseniz sevinirim. Çok uzun yazdım hakkınızı da helal edin. <3

Hocam şahsen geçilmez bende S22 kullanıyorum. Memnunum ama şahsen sıfır olarak alınacak bir telefon değil hele iPhone 12'den geçilcek bir telefon değil. S23 altı sıfır mantıklı değil.

Batarya olarak da 120 hz açık 5.30 6 saat veriyor.

Arkadaşlar buna benzer çok başlık var fakat benim için bu konu çok önemli. 1.5 ay önce bir hevesle iPhone 12 aldım fakat gerek arayüzü, gerek 60Hz olması, gerek ekranının bir Samsung ekranı yanında sarımtrak kalması ve Apple ıntelligence özelliklerinin hiçbirisinin IP15 Pro modellerinden altına gelmemesi beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

En dandik Android'de bile hiç yoktan bir Google Gemini varken AI'nin gelmemesi saçma geliyor bana. S22 de yine sıfır kapalı kutu olacak.
Oyun oynamıyorum, sosyal medya, güzel bir kamera, akıcılık ve düzgün bir arayüz benim için önemli. Çünkü S22'den sonra Samsung ekosistemi kurmayı düşünüyorum. Siz S22 tavsiye eder misiniz?

Akşama dek vaktim var ona göre karar vermem gerekiyor. Bataryası biraz sorunlu diye duydum S22'nin fakat iPhone 12'den geçeceğim💀 siz yapın ona göre hesabı. IPhone'den önce 7000MAh'lik bir telefon kullanıyordum, ondan geçince afalladım ama alıştım. S22'nin ekran süresi böyle normal bir kullanımda nasıldır bir fikriniz varsa belirtin.

Tek korkum, her ne kadar S22 12'den büyük batarya sunuyor olsa da iOS da adamakıllı arka planda çalışan uygulama yok. Basit bir sistem. Android'de Google servisleri cart curt derken tonla hizmet arka planda çalışıyor bundan dolayı batarya konusu endişelendiriyor beni. Son olarak, farklı olan sıfır cihaz seçeneğim bir de POCO X6 Pro var fakat o da kameradan ve stabil olmayan arayüzden kaybediyor.

İkinci el olarak ise S20 Ultra, Samsung Note 10 Plus, Realme GT2 Pro ve mi 13 Lite var kafa kafaya. Bütçem daha çıkmıyor ona göre tavsiye verirseniz sevinirim. Çok uzun yazdım hakkınızı da helal edin. <3
Gerek yok, elinizdeki cihazi 1-2 sene daha kullanip daha ust bir modele gecin bence. En basta sorsaydiniz bize 12 almayin derdik ama simdi almissiniz ve satinca da zarara gireceksiniz. S22'nin pil ve isinma sikayetleri olabiliyor ama oyun oynamiyorsaniz sizi etkileyecegini sanmiyorum.

Son düzenleme:
Geçilir, kamera vs. konuda oldukça başarılı zaten. 120 Hz ekranı da gayet yeterli. Batarya konusunda S22 kullanan bir yakınım yanında sürekli powerbank taşıyor onu belirteyim. Kendisi oyun vs. de oynuyor sürekli ama sadece sosyal medya ve kamera, OS için alınacaksa elbette geçilir.

Hocam bence mevcut telefondan devam etmeyi düşünebilirsiniz. Uzun vadede baktığınızda elinizdeki telefon daha stabil çalışacaktır arkadaşların da dediği gibi S23 ve altı için böyle bir değişimi çok önermiyorum. Ek olarak telefonu elden çıkarıp model yükseltirken iPhone 12'yi çok daha iyi bir rakama verebilirsiniz. 2 yıl kullandığım 14 Pro mu aldığım fiyattan fazlaya saydılar. Samsung'larda değer kaybı daha fazla oluyor.

Hocam bence mevcut telefondan devam etmeyi düşünebilirsiniz. Uzun vadede baktığınızda elinizdeki telefon daha stabil çalışacaktır arkadaşların da dediği gibi S23 ve altı için böyle bir değişimi çok önermiyorum. Ek olarak telefonu elden çıkarıp model yükseltirken iPhone 12'yi çok daha iyi bir rakama verebilirsiniz. 2 yıl kullandığım 14 Pro mu aldığım fiyattan fazlaya saydılar. Samsung'larda değer kaybı daha fazla oluyor.
Hocam kısaca hemen hemen hepiniz 12’de kalmamı tavsiye ediyorsunuz. Öyle yapayım o zaman. En kötü ihtimalle Jailbreak atar öyle erişirim yeni özelliklere. MisakaX ile falan hallolur belki de AI. Apple’nin bu kapitalist sisteminden nefret ediyorum, keşke düz model almasaymışım. Neyse sağlık olsun ileride ya amiral gemisi bir Samsung ya da yine Apple’ye geçeceğim sanırım (zannetmiyorum da). Forumdaki özellikleri tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Bu konuya mesaj atan tüm arkadaşlara çooook teşekkür ederim iyi ki varsınız sağ olun..

İkinci el S23 deneme şansın yok mu?
Hocam onun sıfırının üzerine 14k istiyorlar. İkinci elinin de üstüne 3k isteyen var. İphone 12 sanırım pek tutulmamış o yüzden kaç telefoncuya sorduysam en yüksek 19k saydılar. 29kya aldığım telefonun 10ksı çöp oluyor. Sorsalar iPhone değerleniyordu ama çözemedim pek bu işi:(

Hocam illa Samsung düşünüyorsanız S23 FE'ye bakın ama çok güzel bir telefon olmasına rağmen iPhone 12'den geçilecek bir telefon değil.

Hocam kısaca hemen hemen hepiniz 12'de kalmamı tavsiye ediyorsunuz. Öyle yapayım o zaman. En kötü ihtimalle Jailbreak atar öyle erişirim yeni özelliklere. Misakax ile falan hallolur belki de AI. Apple'nin bu kapitalist sisteminden nefret ediyorum, keşke düz model almasaymışım. Neyse sağlık olsun ileride ya amiral gemisi bir Samsung'ya da yine Apple'ye geçeceğim sanırım (zannetmiyorum da). Forumdaki özellikleri tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Bu konuya mesaj atan tüm arkadaşlara çooook teşekkür ederim iyi ki varsınız sağ olun.

Hocam onun sıfırının üzerine 14K istiyorlar. İkinci elinin de üstüne 3K isteyen var. iPhone 12 sanırım pek tutulmamış o yüzden kaç telefoncuya sorduysam en yüksek 19k saydılar. 29kya aldığım telefonun 10ksı çöp oluyor. Sorsalar iPhone değerleniyordu ama çözemedim pek bu işi:(

Telefonun durumu ne ikinci elde iyi fiyata gider.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı