iPhone 12'den S23 ultraya geçmek

Godhood

Centipat
Daha fazla  
iPhone 12 telefonum var satıp S23 Ultra almak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Yakın fiyata iPhone 15 var sizce hangisi? (S23 düşünmüyorum.)

Ultra her türlü mantıklı bence. 15 almak bence saçma. Hali hazırda bir amiral gemisi alabiliyorken giriş seviyesi bir model saçma geliyor. Ve 15 serisi bir tık sıkıntılı diye biliyorum.

Teşekkürler herkese. S24 beklemeyi düşünmüyorum çünkü S23 şu ana kadarki en sorunsuz serilerden biri hem o zamana kadar fiyat artar mı falan bilinmez. Büyük ihtimal S23 Ultra alacağım. Yine de biraz bekleyeyim belki başkaları da bir şeyler önerir.

iPhone 12 telefonum var satıp S23 Ultra almak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Yakın fiyata iPhone 15 var sizce hangisi? (S23 düşünmüyorum.)
S23 ultra İphone 13-14 serisinden bile iyiyken iphone 12 ile arasında büyük farklar olur
Her açıdan mantıklı

Samsung daha mantıklı bir tercih olabilir ancak birkaç sene sonra ikinci elde satmak isterseniz iPhonelara göre çok daha ucuza gider. Bunu da göz önünde bulundurarak karar verin bence

Gecilir. iPhone 12'den, iPhone 14 Pro ve 15 Pro arasi bir cihaza geciyorsunuz neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…