iPhone 12'den S24 FE'ye geçilir mi?

Selamlar. iPhone 12 ciktigi zamandan beri kullanıyorum. İşin açığı IPhone'dan sıkıldım Samsung'a geçmek istiyorum. Aslında S23 veya S24 almak için bakınıyordum ki yazın fiyatlar uygundu şu ana göre. Fakat şu an zamlanmış durumda S25 çıkmasına rağmen. Neyse cok uzatmayayim bütçem 25-28 bin lira arası olduğu için S23-24 yerine S24FE modeline yöneldim. Sizce iPhone 12'den S24 FE ye geçilir mi? Benim için önemli olan ekran kalitesi( Ekran yenileme hızı ve renkler) kamera ve pilin günü çıkartması. Dusuncelerinizi bekliyorum.

Bu tamamen sizin cihazınızdan beklentiniz ile alakalı. Samsung'a geçiş yaptığınızda iPhone'nunuzda deneyimlediğiniz kadar kaliteli bir arayüz deneyimi muhtemelen yaşayamayacaksınızdır. Bununla birlikte belirttiğiniz cihazın pil ve ekran performansı büyük ihtimalle beklentilerinizi karşılar. Son olarak da FE modellerinde kullanılan Exynos işlemcilerin ciddi verimlilik problemleri olduğunu bilmelisiniz. Bu işlemciler bir A14 kadar verimli ve soğuk çalışmaz. Samsung'un yapay zeka konusundaki doğru yatırımlarının sonuç veriyor olması dikkate değer fakat bu fiyat bandında Huawei nova 13'e şans vermek daha mantıklı olacaktır. Fakat tabii ki en önemli şey sizin kendinizi hangi cihazda daha iyi hissettiğinizdir. Son seçim size ait.

Güzel bir geçiş olur, memnun kalırsınız. 14 Pro Max kullanıcısı olarak iOS cihazlara gereksiz bir övgü bindiriliyor, Android kullanmayı özledim. iPhone 12 eskidi sayılabilecek bir telefon.

Son olarak da FE modellerinde kullanılan Exynos işlemcilerin ciddi verimlilik problemleri olduğunu bilmelisiniz.

Bu iddianiz hangi bilgiye dayaniyor öğrenebilirmiyim?

Ayrica FE modellerinde kullaniliyor dediginiz Exynos serinin duz ve Plus modelindede kullanıldı.

Bu iddianiz hangi bilgiye dayaniyor öğrenebilirmiyim?

Ayrica FE modellerinde kullaniliyor dediginiz Exynos serinin duz ve Plus modelindede kullanıldı.
Tabii, belirttiğiniz modellerde kullanıldığı da doğru. Verimlilik konusunda ise basitçe bir A16 işlemcinin 3300mAh batarya ile çıkardığı batarya süresini Exynos 2400e 5000mAh ile çıkarıyor. Bunun dışında işlemcinin verimliliği ne kadar ısındığına da bağlıdır ve bu işlemci deneyimlediğim kadarıyla cidden çabuk ısınıyor. Özellikle bir A16'ya göre (A14 için de geçerli) cidden çok çabuk ısınıyor.

Ben de xr'dan, s24fe 128GB modeline geçmeyi düşünüyorum ama buna değer mi bilmiyorum. Apple mağazasından pilini yeni değiştirmiştim. XR yeni çıkacak güncellemeyi alacakmış. Bana esim gerekiyor, bu özellik var s24fe'de. kardeşimde 256GB'tı var kamerasını karşılaştırdığımda fark görünmüyor ikisi arasında. XR'da 5G yok. S24FE yeni telefon sayılır. Ne yapmamı önerirsiniz?

128'lik modelin depolama hızı biraz yavaş onun dışında 256'lik modelden farkı yok diye biliyorum. Eğer ilginizi çektiyse geçebilirsiniz bence.

Teşekkürler, Amazon'dan 128GB'tını aldım. iPhone 20 çıkana kadar kullanırım, sonrasında IPhone'a dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…