iPhone 12'nin pili değiştirilmeli mi?

Edmond_Dantes

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde iPhone 12 var. İlk çıktığı zaman almıştım. O gün bugündür aktif kullanıyorum. Bataryası hiç değişmedi. Tahmin edeceğiniz üzere ölü durumda. Beni günlük kurtarıyor hiç şarj problemi çekmedim zaten ekran sürem günde 1 saat taş çatlasın 2 saat.
Bataryasını 4.000₺'ye yeniliyorlarmış. Sizce değiştirmeli miyim? Paraya değer mi bu telefon daha götürür mü? Telefon ölene kadar, yani destekler iyice kesilene kadar kullanıyorum.

Son düzenleme:
%80'de.

2025 sonunda veya 2026'da güncelleme almayı kesecek diyor internette o nedenle sordum. Öyle ise 4 vermeye hiç gerek yok diye düşündüm.

Genelde Yüzde seksenin altında değişitirilmesi önerilir. Güncelleme hakkında bir bilgim yok ancak yeni telefona da gerek yok bence. Bütçeniz varsa alabilirsiniz tabii

Genelde Yüzde seksenin altında değişitirilmesi önerilir. Güncelleme hakkında bir bilgim yok ancak yeni telefona da gerek yok bence. Bütçeniz varsa alabilirsiniz tabii
Güncelleme almayı bırakınca ne oluyor ki hocam kullanılamaz hale mi geliyor cihaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…