Ben sana şöyle söyleyeyim hocam. iPhone 13 var bende. 18.1 yüklü. Yukardan sağdan cektıgındekı panel artık adı neyse berabt olmuş. Ve aşşağota doğru kaydırırken bende de arkadaşta da kasıyor. Güncellemeden sonra 11 olan arkadaşımın sağlığı 80 den 79 a düştü. Yine 13 ü olan arkadaşımın da kasmalar yaşanıyor ufaktan bence 17 de kal ve huzurluca kullan.
Hocam bende iPhone 12 iOS 17.7.1 kullanıyorum batarya performansı çok kötü 17.7.2 de aynı sorun var mı geçmeli miyim performansı nasıl telefonun yavaşlama vs. oldu mu?
Mesela şarjım 20 iken uzun süre düşmüyor sonra bir anda hızlı hızlı 13 e düşüyor.
Hocam bende iPhone 12 iOS 17.7.1 kullanıyorum batarya performansı çok kötü 17.7.2 de aynı sorun var mı geçmeli miyim performansı nasıl telefonun yavaşlama vs. oldu mu?
Mesela şarjım 20 iken uzun süre düşmüyor sonra bir anda hızlı hızlı 13 e düşüyor.
Hayır herhangi bir yavaslama olmadi aksine azda olsa iyilesti gibi hissediyorum. Rahatlikla gecebilirsiniz. iPhone 12 batarya acisindan zayif bir telefon maalesef olabilir bahsettiginiz durum.