iPhone 12'ye iOS 26 kurulur mu?

Daha fazla  
İyi forumlar herkese.
iPhone 12 telefonuna iOS 26 kuranlar yorum yapabilir mi acaba?
Telefonun pil sağlığı 90.

Ben 11'e kurdum. Açıkçası bir yavaşlama hissetmiyorum. Aksine görsel olarak yeni tasarım ve animasyonlar çok hoşuma gitti. Önümüzde ki hafta yada aylar da üstüne iyileştirmeler de geliyor mutlaka.

Ben de 11 de kullanıyorum. Bazen takılmalar yavaşlamalar oluyor maalesef (belki benim pil sağlığımdan vs de kaynaklı olabilir) ama görsel tasarım olarak hoşuma gitti.

Ben de 11 de kullanıyorum. Bazen takılmalar yavaşlamalar oluyor maalesef (belki benim pil sağlığımdan vs de kaynaklı olabilir) ama görsel tasarım olarak hoşuma gitti.
%82 de benim pil sağlığım. Sizin ki daha düşük ise belki. Telefon anlık arka plan uygulamaları falan da etkiler diye düşünüyorum .

Pil sağlığı kaçta? Bende ki %79 güncellemeyle tam performansa büründü.

İyi forumlar herkese.
iPhone 12 telefonuna iOS 26 kuranlar yorum yapabilir mi acaba?
Telefonun pil sağlığı 90.

Şans işi diyorlar artık. Yani bu durumun pil sağlığı ile alakası yoka çıktı. Öyle bir şey varsa da saçmaymış. iP11 %79 pil sağlığı ile 26.0'a güncelledim sorun yok tamamen adapte.

Ben 11'e kurdum. Açıkçası bir yavaşlama hissetmiyorum. Aksine görsel olarak yeni tasarım ve animasyonlar çok hoşuma gitti. Önümüzde ki hafta yada aylar da üstüne iyileştirmeler de geliyor mutlaka.

Süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…