iPhone 12'ye yan sanayi mi orijinal pil mi takılmalıdır?

Yigitdmbyli1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iPhone 12 telefonumun artık bataryası ölmüş durumda ve orijinal batarya fiyatı da pahalı geliyor fakat diğer batarya markalarından vs. anlamıyorum. Batarya öneriniz var mıdır ya da orijinal mi alsam daha mantıklı olur biraz daha para verip? Aralarındaki farklar nelerdir? Telefona zararı olur mu başka marka taksam?

Orijinal taktır yan sanayi ile uğraşma pişman olursun bence Apple orijinal değişim yapıyor biliyorsundur zaten orijinal değiş.

Bence her şeyin orijinali iyi ne olur ne olmaz sen orijinal taktır sonra pişman olmazsın hiç değilse.

Orijinal olmayan markaları iPhone tanımaz ve uyarı verir zaten. Kısacası uzun vadede zararı olur, pilin yavaş dolması gibi problemlerle de karşılaşabilirsin. Orijinal taktırman daha iyi olacaktır.

Pahalı geliyorsa yan sanayi taktır deji rova güzel markalar sorun yaşamazsın uzun yıllardır kullanıyorum şahsen iphone 12 gibi bir cihaza o kadar para verip orijinal taktırmam.

2 yıl daha kullanacaksan orijinal alıp geç kafan rahat olsun.

Son düzenleme:
Özellikle o telefon için orijinal aşırı gereksiz olacaktır.
"Orijinal al kafan rahat olsun" diyenlere bakma sen. Woyax'ın güçlendirilmiş yüksek mAh pilini al.

Altta verdiğim linkten güvenle satın alabilirsin. Orijinalinden hiçbir farkı yok hatta aynı markanın 7 Plus olanlar için testlere bakınca orijinalinden bile %7 ila %12 daha uzun süre dayandıgını görmüştüm.

Kullandın mı dersen; evet. Tüm iPhone cihazlarımda bu pilden şaşmadım bir kere bile sorun yaşamadım.

12 mini kullanıyorum, orijinal pili %74'tü Deji elinde var diye tanıdığa gittim dümdüz yan sanayi taktı. Yaklaşıkta 4 aydır yan sanayi ile kullanıyorum hala daha %100 pil sağlığında. Normalde 5 saate kendi kendine biterken şu anda 1 günü rahat rahat çıkartabiliyor.

Eksisi var mı, tabii ki; en basitinden şarjda görüntülü konuşma yaparken dahi sıcaklık uyarı veriyor telefonu kullanamıyorum. iOS 18'de çakma pil doğrulanmamış olsa pil sağlığına bakabiliyorsunuz. Elime para geçtiği vakit Deji'ye geçerim çünkü neden olmasın.

Ha yan sanayi, ha orijinal hangisi daha iyiyse onu taktır. Şayet hiçbir şey değişmiyor, al bir tane Deji taktır, eski pilini de al kenarda dursun. Yarın öbür gün satıyorum dediğinde orijinali takar satarsın ya da yanında verirsin.

Serviste 4250₺ para istiyorlar, Deji alıp taktırsa 1500/2000₺ çıkar kalan paraya da güzel bir yemek yersin.

Önerileriniz için teşekkür ederim sanırım en iyi markalar deji ve woyax bunlar arasında değerlendirme yapıp karar vereceğim. Fakat batarya nasıl takılır bilmiyorum bataryayı alıp bir telefoncuya taktırsam ayıp mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…