Merhaba dostlarım ben ne kadar 24 yaşına gelmiş bir birey olsam da elime henüz hiç Apple ürünü almadım, alamadım daha doğrusu. Fakat şu an öyle bir imkanın içerisindeyim ve ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım. Ürünü kredi ile alacağım, nakit param yok onu önceden söyleyeyim. Yıllarca Samsung Galaxy ace kullandım 3 senedir de şirketin zimmetli A10'unu kullanıyorum artık tak etti... O sebeple ne kadar bilgisayar donanımı konusunda bilgili olsam da cep telefonu konusunda sıfır bilgi ve ilgiye sahibim.
1. sorum şu, nereden almalıyım? Amazon'dan 1 günde falan geliyor diye yorumlar gördüm Prime ile olursa oradan alınır mı? Yeni Apple iPhone 13 (128 GB) - Kırmızı : Amazon.com.tr
2. sorum şu ben siyah almak istiyorum ama siyah 16.200TL kırmızı 15.900 TL. Çok saçma değil mi bu?
3. soru şarj adaptörü verilmiyormuş onu nereden alabilirim? Hızlı şarj falan almışken en iyisini alayım diyorum.
4. soru 128 GB yeterli mi? 256 GB almazsam pişman olacakmışım gibi geliyor ama çok pahalı, ek olarak mobil oyunlardan nefret ederim, pek fotoğraf çekilmem sadece WhatsApp Instagram ve Binance kullanırım.
5. soru en güzel AirPods hangisi ve nereden almalıyım? Almışken telefon şarj aleti ve AirPods almak istiyorum.
6. soru elimdeki telefonu 10defadan fazla kırdım. Bu telefonu kırmaktan çok korkuyorum ne gibi önlemler alabilirim kap, cam koruma vs ne önerirsiniz?
7. sorum son olarak bu lanet telefondaki bilgileri vs nasıl aktarabilirim askerlik fotoğraflarım vesaire var. Ek olarak WhatsApp şirket grupları ve yazışmaların gitmemesi lazım en önemlisi onlar.
Attığınız linkten alınabilir. Satıcısı Amazon.com.tr. Aynı şekilde satıcısı Hepsiburada olmak kaydıyla oradan da alınabilir. Apple Türkiye garantili olup ikisi arasında neresi uygunsa ora tercih edilebilir. Amazon.com.tr iade ve değişim konularında çok daha mantıklı olur tabii ki.1. Sorum şu, nereden almalıyım? Amazon'dan 1 günde falan geliyor diye yorumlar gördüm Prime ile olursa oradan almalı mıyım? Yeni Apple iPhone 13 (128 GB) - Kırmızı : Amazon.com.tr
Stok durumları nedeniyle renkler arasında böyle farklılıklar olabiliyor. Yarın bir bakarsınız siyah düşmüş kırmızı yükselmiş.2. Sorum şu ben siyah almak istiyorum ama siyah 16.200TL kırmızı 15.900 TL. Çok saçma değil mi bu?
Adaptör olarak en iyisi orijinal adaptördür. Yine aynı şekilde direkt Apple'dan ya da yukarıda bahsi geçen 2 yerden alınabilir.3. Soru şarj adaptörü verilmiyormuş onu nereden alabilirim? Hızlı şarj falan almışken en iyisini alayım diyorum.
Bahsettiğiniz kullanımda 128GB fazlasıyla yeter.4. Soru 128 GB yeterli mi? 256 GB almazsam pişman olacakmışım gibi geliyor ama çok pahalı, ek olarak mobil oyunlardan nefret ederim, pek fotoğraf çekilmem sadece whatsapp instagram ve binance kullanırım.
Şu an en üst seviye AirPods, AirPods Pro'dur. Yukarıda bahsi geçen yerlerden ve Gürgençler gibi yetkili Apple satıcılarından alınabilir.5. Soru en güzel airpods hangisi ve nereden almalıyım? Almışken telefon şarj aleti ve airpods almak istiyorum.
Spigen veya Buff marka ekran koruma camı ve Spigen marka güzel bir kılıfla kullanabilirsiniz.6. Soru elimdeki telefonu 10defadan fazla kırdım. Bu telefonu kırmaktan çok korkuyorum ne gibi önlemler alabilirim kap, cam koruma vs ne önerirsiniz?
Fotoğrafların aktarımı kolay da Whatsapp geçmişinin Android'den iPhone'a aktarımı zor. Ücretli 3. parti yazılımlarla yapılabiliyor en azından şimdilik. Google Drive ile iCloud arasındaki uyuşmazlıkla alakalı.7. Sorum son olarak bu lanet telefondaki bilgileri VS nasıl aktarabilirim askerlik fotoğraflarım vesaire var. Ek olarak whatsapp şirket grupları ve yazışmaların gitmemesi lazım en önemlisi onlar.
Merhaba dostlarım ben ne kadar 24 yaşına gelmiş bir birey olsam da elime henüz hiç Apple ürünü almadım, alamadım daha doğrusu. Fakat şu an öyle bir imkanın içerisindeyim ve ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım. Ürünü kredi ile alacağım, nakit param yok onu önceden söyleyeyim. Yıllarca Samsung Galaxy ace kullandım 3 senedir de şirketin zimmetli A10'unu kullanıyorum artık tak etti... O sebeple ne kadar bilgisayar donanımı konusunda bilgili olsam da cep telefonu konusunda sıfır bilgi ve ilgiye sahibim.
1. sorum şu, nereden almalıyım? Amazon'dan 1 günde falan geliyor diye yorumlar gördüm Prime ile olursa oradan alınır mı? Yeni Apple iPhone 13 (128 GB) - Kırmızı : Amazon.com.tr
2. sorum şu ben siyah almak istiyorum ama siyah 16.200TL kırmızı 15.900 TL. Çok saçma değil mi bu?
3. soru şarj adaptörü verilmiyormuş onu nereden alabilirim? Hızlı şarj falan almışken en iyisini alayım diyorum.
4. soru 128 GB yeterli mi? 256 GB almazsam pişman olacakmışım gibi geliyor ama çok pahalı, ek olarak mobil oyunlardan nefret ederim, pek fotoğraf çekilmem sadece WhatsApp Instagram ve Binance kullanırım.
5. soru en güzel AirPods hangisi ve nereden almalıyım? Almışken telefon şarj aleti ve AirPods almak istiyorum.
6. soru elimdeki telefonu 10defadan fazla kırdım. Bu telefonu kırmaktan çok korkuyorum ne gibi önlemler alabilirim kap, cam koruma vs ne önerirsiniz?
7. sorum son olarak bu lanet telefondaki bilgileri vs nasıl aktarabilirim askerlik fotoğraflarım vesaire var. Ek olarak WhatsApp şirket grupları ve yazışmaların gitmemesi lazım en önemlisi onlar.
Hocam çok kaliteli, 4-5 aydır bekliyorum çok pahalı diye her geçen gün daha da artıyor. Arkadaşlarım 7 bin 8 bin liralara aldılar telefonu ben şuan tekrar beklersem yine artacak onu biliyorum.Bu kadar pahalı bir telefona neden ihtiyaç duyuyorsunuz? Gerçekten gerek var mı almaya? Bir de kredi çekip alacağım diyorsunuz önermiyorum ben.
Bilgiler için teşekkür ederim.Attığınız linkten alınabilir. Satıcısı Amazon.com.tr. Aynı şekilde satıcısı Hepsiburada olmak kaydıyla oradan da alınabilir. Apple Türkiye garantili olup ikisi arasında neresi uygunsa ora tercih edilebilir. Amazon.com.tr iade ve değişim konularında çok daha mantıklı olur tabii ki.
Stok durumları nedeniyle renkler arasında böyle farklılıklar olabiliyor. Yarın bir bakarsınız siyah düşmüş kırmızı yükselmiş.
Adaptör olarak en iyisi orijinal adaptördür. Yine aynı şekilde direkt Apple'dan ya da yukarıda bahsi geçen 2 yerden alınabilir.
Apple sitesinden linkini bırakıyorum:
20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın
Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz.www.apple.com
Bahsettiğiniz kullanımda 128GB fazlasıyla yeter.
Şu an en üst seviye AirPods, AirPods Pro'dur. Yukarıda bahsi geçen yerlerden ve Gürgençler gibi yetkili Apple satıcılarından alınabilir.
Spigen veya Buff marka ekran koruma camı ve Spigen marka güzel bir kılıfla kullanabilirsiniz.
Fotoğrafların aktarımı kolay da Whatsapp geçmişinin Android'den iPhone'a aktarımı zor. Ücretli 3. parti yazılımlarla yapılabiliyor en azından şimdilik. Google Drive ile iCloud arasındaki uyuşmazlıkla alakalı.
Samsungdan gerçekten nefret ettim artık. Onu alsam da 2 sene sonra yine kasmaya başlayacak arkadaşımın Iphone 5S i şuan elimdeki 2 senelik telefondan daha canlı. 5 sene en az kullanırım net.Ağabeyim Apple güzel markadır, kaliteli ürün yapar ama gerçekten fazla balondur. Bundan 5000 TL daha ucuza Samsung Galaxy S21 alabilirsin. Koruma camı ve sağlam bir kap takdığın sürece telefon korunur.
Olay sadece megapiksel ile bitseydi ohoo. Apple'ın kullanmış olduğu lensler çok çok kaliteli. O kalite farkı da bariz anlaşılıyor. Yanlış anlaşılmasın ben de Poco X3 GT kullanıcısıyım, kamerasından beyaz ışık altında memnunum fakat her zaman (özellikle sarı ışık altında) kaliteli fotoğraf alamıyorum. Ha bunların kaliteli çıkmamasının nedeni kamera filtresini ''ışık altında'' olarak değiştirmem gerektiğini farkettim, daha iyi çekiyor nispeten öyle yapınca. Fakat onla uğraş bunla uğraş yapmadan pat diye fotoğraf çekmek istiyor insan. iPhone 13'te böyle bir problem yaşayacağını düşünmem arkadaşın.Kamerası çok çok yüksek megapiksel mi?