iPhone 13 128 GB kaç sene götürür?

Sorunuza cevabım hayır alınmaz. Özellikle fiyatı uygun değil ülkemiz için. iOS şart ise 2. el temiz Pro serisi bakmanızı öneririm. Android'de ise bütçe var ise 23Ultra ya da 23 Plus.

Cevap için teşekkürler, değerlendireceğim hepsini.

İphone alınacaksa 2. el açılmamış kozmetik olarak iyi ve garantisi devam eden 13 Pro bakılabilir.
Android düşünülürse S23 Ultra.

İfadeler: 767
İphone alınacaksa 2. el açılmamış kozmetik olarak iyi ve garantisi devam eden 13 Pro bakılabilir.
Android düşünülürse S23 Ultra.
Sizce bu tür 2. el telefonların ortalama fiyatı ne olmalı? Fiyatlar ilandan ilana değişiyor yurt dışı telefon istemiyorum. Biliyorsanız eğer size zahmet bilmek isterim ben de

Sizce bu tür 2. el telefonların ortalama fiyatı ne olmalı? Fiyatlar ilandan ilana değişiyor yurt dışı telefon istemiyorum. Biliyorsanız eğer size zahmet bilmek isterim ben de

Hocam bende 12 Pro Max kullanıyorum. Satıp ufak ekleme yapıp 13 Pro geçmek istiyorum. Sebebi ise ekran tazeleme hızı.
60 Hz artık gerçekten yoruyor. Biraz da büyük gelmeye başladı düz Pro'lar daha mantıklı geliyor.
Şu an ilanlarda gördüğüm kadarıyla 13 Pro 128 GB piyasası 40.000-45.000 TL arasında.

Hocam önceliğiniz kesinlikle açılmamış cihaz olsun. Pil sağlığı düşük olabilir ona takılmayın, Apple'da değiştirirsiniz sonra.
Ek olarakta garantisi olan cihazlara bakmanızı öneririm. Kozmetik olarakta güzel olursa tadından yenmez.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim bildiğim iyi oldu gerçekten. Sizde değiştirirsiniz inşallah en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…