iPhone 13 128 GB mı iPhone 14 128 GB mı?

efeuzn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iki telefon arasında kaldım. Hangisi alınır sizce 13 ile 14 arasında çok fark var mı?

2 GB RAM farkı var. Model olarak 1 sene fark olabilir ancak performans olarak 2-3 sene fark edebilir.

Merhaba iki telefon arasında kaldım. Hangisi alınır sizce 13 ile 14 arasında çok fark var mı?
ikisinide alabilecek imkanınız varsa çok mantıklı bir soru değil özellikleri çok farklı değil ama 14 ne olursa olsun daha yeni daha fazla güncelleme alıcak o yüzden bence 14

Alacağınız yerlerde fiyat farkı ne kadar, eğer 10 bin lira civarında bir fark ise 14 tercih edilebilir. Fakat daha fazlaysa 13 de sizi üzmez.

Alacağınız yerlerde fiyat farkı ne kadar, eğer 10 bin lira civarında bir fark ise 14 tercih edilebilir. Fakat daha fazlaysa 13 de sizi üzmez.
Mediamarktan baktım 38k yazıyor 14 te 48k diyor yani 10 bin TL fark falan var yani almak istiyorum da simdi bazı çevremdekiler değişen bişey yok diyor ikiside aynı sadece ismi değişmiş gibi tavsiyeler geliyor o yüzden emin olamadım

Bence haklılar.

Hocam evde 2 adet 13 var, iOS 18'e geçirmedik fakat ailem gayet memnum telefonlardan. O fark ile ekran koruyucu kılıf vs ihtiyacları tamamlanabilir. Hatta düşünürseniz AirPods alacak kadar bile bir fark mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…