Elektronik iPhone 13 128GB 37299TL

Makaleler
42

Son vaziyet ne bilmiyorum ancak son fiyat da iyi geldi bana nedense. Yakında Apple bir güncelleme daha yapabilir.

Mavi, pembe, kırmızı gibi genellikle daha pahalı olan renkler de aynı fiyat.

Fiyatı normal geldi. Almak isteyenler varsa alabilir, fena yatırım olmaz aslında. Apple ürünlerine sürekli olarak zam geliyor.

Apple.com.tr de 40k üstünde fiyatı son KDV düzeltmesinden sonra yavaş yavaş diğer sitelerde de 40k üstüne çıkar fiyatları diye düşünüyorum. Taksitle alınsa keşke şu telefonlar.

Hocam eskiden S10 Plus ile XS arasında 2-3 bin vardı. Şu an 20-30 bin fark var S23 Ultra ile 14 Pro Max arasında.

Hocam eskiden S10 Plus ile XS arasında 2-3 bin vardı. Şu an 20-30 bin fark var S23 Ultra ile 14 Pro Max arasında.
Haklısınız hocam burda Samsung'u tebrik etmek lazım özel fiyatlandırma yapıyor ülkemize. S23 ultra ile 14 pro max yurt dışında aynı para.

Kayıt ücreti 20k olduktan sonra onunda bir değeri kalmadı telefoncularun elinde kaldı yd telefonlar.

Haklısınız hocam burda Samsung'u tebrik etmek lazım özel fiyatlandırma yapıyor ülkemize. S23 ultra ile 14 pro max yurt dışında aynı para.
Gerçekten Samsung'u tebrik etmek lazım. Dolar bazlı aynı fiyattaki telefonu Türkiye'de yarı fiyatına satıyor. Keşke Apple'da bir bu kadar düşünse ancak 2. el piyasası patlar bu sefer millet sinir küpüne döner :) Ama keşke olsa :)

Kayıt ücreti 20k olduktan sonra onunda bir değeri kalmadı telefoncularun elinde kaldı yd telefonlar.
+ olarak sene sonu kayıt ettirmeyi düşünenlerinde. Bende almayı düşünüyordum ancak imei zammı gelince vazgeçtim. Aynı paraya S23 256 + Watch 5 çektim kafam daha rahat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı