iPhone 13, 13 Pro vs 13 Pro Max

pckpt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar birkaç gündür araştırıyorum ama pek sonuç elde edemedim. Şu an Realme C25 kullanıyorum Instagram'da bile kasmaya başladı denebilir. Bir şey yapacağım zaman kasıyor. Sıfırlama yapmama rağmen aynı. 4 yıldır bu telefonu kullanıyorum. Değiştirme zamanı gelmiş diye düşünüyorum. Aklımda 12, 13, 13 Pro ve 13 Pro Max modelleri var. Hangisini tercih etmeliyim?

Güncel olarak 12 kullanıyorum. Her türlü ihtiyacımı görüyor. Uzunca bir müddet telefon değiştirmem gibi duruyor ancak bütçeniz varsa Pro max hali çok daha iyidir. Hali hazırda İPad'im olduğu için telefonu pek kullanmıyorum o yüzden Pro max farkına ihtiyacım olmuyor ama sizin olabilir.

Güncel olarak 12 kullanıyorum. Her türlü ihtiyacımı görüyor. Uzunca bir müddet telefon değiştirmem gibi duruyor ancak bütçeniz varsa Pro max hali çok daha iyidir. Hali hazırda İPad'im olduğu için telefonu pek kullanmıyorum o yüzden Pro max farkına ihtiyacım olmuyor ama sizin olabilir.
Ve birde gerek ekranı olsun gerek donanımsal olsun İphone'larda normal ile Pro max arasında dünyalar kadar fark oluyor hocam. Kesinlikle bunu göz önünde bulundurun.

13 Pro ve 13 Pro Max arasından tercih yapmalısın. Düz 12 ve düz 13 alınmaz artık çağ dışı cihazlar. 13 Pro ile 13 Pro Max arasında da donanımsal bir fark yok. Sadece daha uzun pil ömrü istersen 13 Pro Max almalısın. 2. El alacağını varsayıyorum bu cihazların sıfırı yok.

13 Pro ve 13 Pro Max arasından tercih yapmalısın. Düz 12 ve düz 13 alınmaz artık çağ dışı cihazlar. 13 Pro ile 13 Pro Max arasında da donanımsal bir fark yok. Sadece daha uzun pil ömrü istersen 13 Pro Max almalısın. 2. El alacağını varsayıyorum bu cihazların sıfırı yok.
İphone 11'in bile hala gideri var sıfırı her yerde satılıyor 13 Pro max'in mi sıfırı olmayacak?

Açıkçası çağ dışı dediğiniz telefonlar güzel bir hızda kullanılmaya devam ediliyor. İPhone 13 için özellikle söylüyorum, çağ dışı demeniz biraz abartı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı