iPhone 13 2025 yılında alınır mı?

sahn21

Kilopat
Samsung A54 kullanmaktayım. iPhone 13 modeline geçmek mantıklı bir hareket olur mu sizce? 2025 yılında alınabilecek bir cihaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung A54 kullanmaktayım. iPhone 13 modeline geçmek mantıklı bir hareket olur mu sizce? 2025 yılında alınabilecek bir cihaz mı?
Tabii ki alınabilecek bir cihaz fakat fiyatı biraz yüksek. iPhone için değer diyorsanız siz bilirsiniz fakat ben o bütçede s24 öneriyorum.

Sıfırı en düşük 33.000TL, ikinci eli aşşagı yukarı 25.000-30.000TL arasında gidip geliyor. Bu fiyatı hakeden bir cihaz olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.

iPhone yerine o paraya Samsung almanı tavsiye ederim.

iPhone 13, 4 yıllık cihaz. Onun yerine S24 FE seçebilirsiniz çoğu açıdan daha üstün, tek sıkıntısı var arkasında elma yok.

Son düzenleme:

Ben MediaMarkt üzerinden dokunmatiği tek tük sorunlu Note 9 promu verdim. Üzerine 28 bin₺ verip sıfır 13 aldım. Memnunum, iPhone denemek isterseniz alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…