Beyler xiaomi telefonlar performans düşüşü yapıyor diyorsunuz yılların emektarı note 8 pro halen 60 FPS veriyor güç konusunda fiyatına göre iyi ancak malzeme kalitesi olarak genelde çerçeveler plastik oluyor o kötü.
Iphone kullanacam dersen alınır ama o fiyatlara 14T pro var, daha iyi bir telefon. Androidmi, iphonemi kullanacaksın sana kalmış. Ben tavsiye etmem 60 hz eski bir cihazı.
Mac ile kullanacaksan bu fiyata sıfır olarak başka alternatifin yok alabilirsin. Fiyatına değer-değmez tartışılır. Kamera ve ekran olarak biraz çağ dışı kalsa da hala gideri var.
iPhone 13 ve 14 arasında hiçbir fark yok ekranları kameraları bataryaları işlemcileri hepsi aynı. Sadece kamerasında ekstra bir mod var. 15 bakmanızı öneririm yurt içi.
Hocam siz galiba biliyorsunuz bu işleri yeni kural ile galiba bir pasaporta iki telefon kaydedilebiliyormuş yani 2 telefon alırsak kayıt 45 binden 22500'e düşüyor değil mi?
Alınmaz, çağ dışı bir cihaz. Dedem yaşında telefon ayrıca. O bütçelerde iPhone alma seçeneğiniz yok. Eğer istersen sana yurt dışı önerelim o paraya 13 yerine 16 Pro sahibi ol, düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini anlatırım.
1-2 hafta önce kız kardeşime aldım. Apple istiyordu bütçemiz belliydi gücüm 13'e yetti onu aldım. Apple dışı cihaz almayacaksan, bütçen de belliyse 13 alacaksın. Başka bir şansın yok.