Arkadaşlar merhaba, üstte belirttiğim iki telefondan birini alacağım. Telefondan beklentim şu şekilde;
Güzel bir oyun performansı.
Video-fotoğraf kalitesi.
Şarjının iyi gitmesi.
Uzun süre kullanılabilirlik.
3-4 yıl başka bir telefona geçmeyeceğim bunu da göz önünde bulundurarak hangisi daha mantıklı?
Not: Eğer 14 Plus alırsam 128 GB alabilirim 256 almaya bütçem yetmiyor. Bunun bir sorun olacağını düşünmüyorum iCloud alırım en kötü ihtimalle. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Ve bu arada sizden ricam o paraya o telefon alınmaz gibi yorumlar yapıp Android telefon önermeyin, sevmiyorum.
Bütün kriterleriniz 14 Plus'ı favori olarak gösteriyor. Dediğiniz gibi, iCloud alırsınız. Ben iPhone 13 128GB kullanıyorum, hafızanın %70i dolu sadece. Gayet yeterli olacaktır.
AMD RX 570 / MSI A320M A Pro VD S / AMD Ryzen 5 5500 / 16 GB RAM / 450GB SSD / 120 GB SSD / 1 TB Hard Disk / Irid 300 / HyperX Alloy Core / Rampage Hyalo M1 / Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık / Casper Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync FreeSync / ASUS VP228HE 21.5" 60 Hz 1ms HDMI Full HD / Redmi Note 13 Pro 5G
Arkadaşlar merhaba, üstte belirttiğim iki telefondan birini alacağım. Telefondan beklentim şu şekilde;
Güzel bir oyun performansı.
Video-fotoğraf kalitesi.
Şarjının iyi gitmesi.
Uzun süre kullanılabilirlik.
3-4 yıl başka bir telefona geçmeyeceğim bunu da göz önünde bulundurarak hangisi daha mantıklı?
Not: Eğer 14 Plus alırsam 128 GB alabilirim 256 almaya bütçem yetmiyor. Bunun bir sorun olacağını düşünmüyorum iCloud alırım en kötü ihtimalle. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Ve bu arada sizden ricam o paraya o telefon alınmaz gibi yorumlar yapıp Android telefon önermeyin, sevmiyorum.
Hocam, iPhone pek bilmiyorum kullanmadım, ama oyun içinse
Xiaomi POCO F4 GT telefonunu alabilirsiniz YouTube'da de inceleme videolarında başarılı gösteriliyor.
Hocam, iPhone pek bilmiyorum kullanmadım, ama oyun içinse
Xiaomi POCO F4 GT telefonunu alabilirsiniz YouTube'da de inceleme videolarında başarılı gösteriliyor.
Bütün kriterleriniz 14 Plus'ı favori olarak gösteriyor. Dediğiniz gibi, iCloud alırsınız. Ben iPhone 13 128GB kullanıyorum, hafızanın %70i dolu sadece. Gayet yeterli olacaktır.
İPhone'ların düz ve plus modelleri ara ara sosyal medya ve alo demek dışında bir amaç için kullanılacaksa kesinlikle alınmaz. İlla İPhone alacaksanız Pro modellerine yönelin, yukarıda belirttiğim amaçlar dışında beklentiniz varsa hiç almayın.