iPhone 13 256 GB vs iPhone 14 Plus 128 GB

Tuna00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, üstte belirttiğim iki telefondan birini alacağım. Telefondan beklentim şu şekilde;
Güzel bir oyun performansı.
Video-fotoğraf kalitesi.
Şarjının iyi gitmesi.
Uzun süre kullanılabilirlik.

3-4 yıl başka bir telefona geçmeyeceğim bunu da göz önünde bulundurarak hangisi daha mantıklı?

Not: Eğer 14 Plus alırsam 128 GB alabilirim 256 almaya bütçem yetmiyor. Bunun bir sorun olacağını düşünmüyorum iCloud alırım en kötü ihtimalle. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Ve bu arada sizden ricam o paraya o telefon alınmaz gibi yorumlar yapıp Android telefon önermeyin, sevmiyorum.

O paraya o telefon...

Bütün kriterleriniz 14 Plus'ı favori olarak gösteriyor. Dediğiniz gibi, iCloud alırsınız. Ben iPhone 13 128GB kullanıyorum, hafızanın %70i dolu sadece. Gayet yeterli olacaktır.

Hocam, iPhone pek bilmiyorum kullanmadım, ama oyun içinse
Xiaomi POCO F4 GT telefonunu alabilirsiniz YouTube'da de inceleme videolarında başarılı gösteriliyor.

Hocam, iPhone pek bilmiyorum kullanmadım, ama oyun içinse
Xiaomi POCO F4 GT telefonunu alabilirsiniz YouTube'da de inceleme videolarında başarılı gösteriliyor.
Oyun için iyi olabilir hocam doğrudur fakat ana menüde ya da yazılımsal olarak androide hiç alışık değilim teşekkürler yine de

O paraya o telefon...

Bütün kriterleriniz 14 Plus'ı favori olarak gösteriyor. Dediğiniz gibi, iCloud alırsınız. Ben iPhone 13 128GB kullanıyorum, hafızanın %70i dolu sadece. Gayet yeterli olacaktır.
Kaç yıl götürür sizce bu telefon?

13 Pro daha mantıklı olur. Baz iPhone alınmaz.
3 senelik cihazın Pro'sunun alınacağı paraya 15 Plus alınıyor. Bence saçma bir harcama olur.

Not: Eğer 14 Plus alırsam 128 GB alabilirim 256 almaya bütçem yetmiyor.
Bütçeniz tam olarak kaç TL?

Kaç yıl götürür sizce bu telefon?
iPhone 11 bile hala güncelleme alıyorken 14 Plus gayet uzun ömürlü olacaktır. 3-4 senenizi rahat karşılar.

15 Plus'ın bana 14 ve 13'ten artılarını söyler misiniz? Hepsi aynı cihazlar.

İPhone'ların düz ve plus modelleri ara ara sosyal medya ve alo demek dışında bir amaç için kullanılacaksa kesinlikle alınmaz. İlla İPhone alacaksanız Pro modellerine yönelin, yukarıda belirttiğim amaçlar dışında beklentiniz varsa hiç almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…