iPhone 13 256 GB vs iPhone 14 Plus 128 GB

Bu konuda tamamen haklısınız ancak arkadaş ekranı güzel olsun dememiş.

Neyseki 17lerle birlikte baz modeller de 120Hz olacak.
Bu arada Galaxy Note 5 kullanıyordum. Daha sonra iPhone 11 aldım. Dayanamadım cihaza. 1 ay sonra 12PM'e geçtim. Büyük cihaz sevmediğime ve IOS'un benim için çok kısıtlayıcı olduğu kanısına vararak S21'e geçtim. Daha sonra S23'e geçtim.

iOS inanılmaz kısıtlayıcı evet. Ben Android kullanmaktan bıktığım için geçen sene 13 aldım. Gayet memnunum çünkü yoğun kullanmıyorum. Yalnız her iPhone aynı eleştirisi artık bir algı operasyonuna dönüştü zira çok uzun süredir Samsung modelleri de birbirinin aynısı ama bunu belirten kimse yok. Tabii Samsung da iyidir o ayrı.

120 hz olunca hayatında değişen ne oluyor? Sabah akşam ekranı mı kaydırıyorsunuz. Komik.
Bu biraz da Apple'ın müşteriyi Pro almaya yönlendirmek için kullandığı bir strateji. Artık eleştiriye dayanamadılar herhalde gidip 17'ye de 60Hz koyabilirlerdi şaşırmazdım.

Evet satış taktiği. Fakat Apple’ın 60 hz’i androidin 90 hz’inden iyidir.

İnanın ki S23 ile S24 aynı diye dalga geçen ilk insan olabilirim. Galaxy Unpacked'te S24'ü tanıttıklarında bu ne S23'ü neden bir daha gösteriyorlar dedim.

Herhalde Apple 60hz'i beyin sinyalleriyle 120hz yapıyor. Nasıl saçma bir argüman bu? 1kg demir, 1kg pamuktan ağır demekle aynı şey.
Abimde 90 hz huawei var. Bende 60 Hz iphone. Emin ol daha akıcı ve daha akışkan. Abim benimkini kullandıktan sonra kendi telefonunun kastığını söyledi. Boşuna farklı işletim sistemleri kullanmıyor bu cihazlar.

Amiral gemisi Android'in 120Hz'i ile karşılaştırın. Baktığınız telefon muhtemelen ana menüde 90 FPS bile veremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…